Publicitat
Política · 5 de Febrer de 2010. 13:40h.

La CUP troba una '"hereuada'" els Jocs d'Hivern del 2022

Creuen que és "una operació de l'aparell del PSC que veu perillar la seva posició a les institucions"

Xavier Monge, portaveu de la CUP de Barcelona, ha indicat que la proposta de l'alcalde Jordi Hereu d'organitzar uns Jocs Olímpics d'Hivern l'any 2022 és "una operació de l'aparell del PSC que veu perillar la seva posició a les institucions". "Sense reunir-te amb ningú la gent et comenta el que han qualificat d'hereuada. Hi ha una sensació que és una operació electoral de l'alcalde que tindrà conseqüències nefastes per a la ciutat i el territori".

Monge ha anunciat "un front comú" contrari als Jocs Olímpics perquè consideren que és "la reedició d'un model de ciutat a base de grans esdeveniments que és obsolet". El portaveu de la CUP ha afegit que en l'organització d'aquests projectes "són destruïts els barris i els veïns són expulsats de la ciutat. Fomenta l'especul·lació del sòl".

La CUP pretén formar "un front comú de la societat que li digui que no" al projecte olímpic, sustentat en les entitats veïnals de la ciutat.

Laia Alsina, Xavier Monge i Josep Maria Montaner, durant la roda de premsa a la plaça de Sant Jaume
Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Tomeu, Barcelona, 07/02/2010 - 17:52

Aquests nois de les CUP em cauen be. i semble no tenen hipotecas ni de bancs, ni de caixes ni de Félix Millet, caldrà fer-los confiança.