Publicitat
Política · 24 de Novembre de 2015. 21:54h.

La CUP veu les discrepàncies internes com una mostra de "fortalesa"

El portaveu parlamentari creu que “tot és possible” davant les negociacions amb Junts pel Sí

La CUP veu les discrepàncies internes com una mostra de "fortalesa"

Albert Botran a la roda de premsa

El portaveu parlamentari de la CUP, Albert Botran, ha restat importància a les discrepàncies internes de la formació. En roda de premsa, Botran ha dit que “la CUP és una organització plural, integrada per persones, corrents i organitzacions que donen suport amb opinions diferents”. I ha afegit: “Són preses de posicions legítimes, però no ho entenem com una font de divisió i debilitat”.

El diputat creu que aquests debats són part de la "fortalesa" de l'organització. Botran descarta “el risc de ruptura", ja que "abans han existit debats molt intensos i cap no ha acabat en ruptura", ha afirmat.

Sobre les negociacions amb Junts pel Sí, Albert Botran, ha assegurat que  "maduren adequadament” i que “tot és possible”. Sobre si la CUP manté la seva negativa a investir Mas, Botran ha respost rotundament: "Sí, és clar. Nosaltres ens hem mantingut sempre en això. Continua sent un desacord".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Carlos Gomez, Bcn, 25/11/2015 - 13:38

El regent ja ho esta aconseguint.
Fins i tot entre aquets xicots d´acer inoxidable, entre la reserva espiritual de les pureses trotskistes d´aquest costat de l´univers el virus corrosiu i infecte del sindicat del crim convergent ja esta fent estralls.
Per jugar amb mafiosos no es pot anar amb el Mav

#2 Koan, Barcelona, 25/11/2015 - 08:33

Artur Mas és un geni. Aconseguirà que els de Can Vies l'investeixin.

#2.1 Aton, Barcelona, 25/11/2015 - 09:07

Es otra película Koan

Els de Can Vies tienen poco cerebro.

#1 zenaida, Barcelona, 24/11/2015 - 23:45

Los de" Junts pel 3%"...son dignos de un estudio sicológico...dicen que son los más demócratas del mundo mundial, no aceptan la ley ya q dicen q es injusta... No dan derecho a decidir a Bellaterra ni a Baleares, presionan a CUP para que NO cumpla lo que prometió a sus votantes y afiliados... Raro?