Publicitat
Política · 9 de Maig de 2016. 09:42h.

La CUP veu partidisme a l'AMI

La diputada Mireia Boya retreu a Neus Lloveras que "t'has excedit i fas més mal que bé a tots"

La CUP veu partidisme a l'AMI

Boya i Reguant, amb Gabriel, en la man a favor de la desobediència

Les diputades de la CUP al Parlament Eulàlia Reguant i Mireia Boya van criticar en els seus perfils de Twitter l'actitud de la presidenta de l'AMI, a qui retreuen que no participés a la manifestació per desobeir l'Estat i pregunten si les seves paraules responen a una "estratègia de l'AMI o del seu partit".

Les piulades de les diputades de la CUP han estat respostes també a Twitter per Neus Lloveras. L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú ha afirmat que no està "d'acord" amb les crítiques que se li han fet i ha defensat que només ha explicat "el posicionament acordat a l'executiva de l'AMI".

Unes explicacions que no han convençut Mireia Boya, que ha respost a Lloveras que "t'has excedit i fas més mal que bé a tots". "Saps que no és així: ni actes, ni vídeos ni sentits de vots estan acordats", ha remarcat.

Finalment, Lloveras ha recomanat a la diputada de la formació anticapitalista que "revisis els comunicats de l'AMI". "Crec que qui s'està excedint ets tu", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#20 Timbaler del Bruch, Bruch, 09/05/2016 - 22:06

Tot mirant-se la Reguant, Joan Tardà, el Rufián, la Forcadell, Toni Albà o Fernàndez-Sandalio i tutti quanti, tens servit en safata l'enorme, dramàtic, quasi còsmic desajust entre el que són i representen els indepes i el que diuen ser i representar
Si ells són la dignitat de Catalunya...malament.

#19 Resistencia, Catadisney estrellada, 09/05/2016 - 15:50

Las discrepancias entre necios no son discrepancias, son necedades.

#16 La hora de los egoistas, Bcn, 09/05/2016 - 14:24

¿Que la AMI es partidista? Esto lo dicen los de CUP "que se tragan los camellos enteros para luego filtrar el mosquito.

#15 CAP GROS MIXOMATOSIC, palamos, 09/05/2016 - 13:46

episodi diari de confrontació entre indepes, preparats per quan no puguin seguir entavanant als seus,...jo volia però aquells eren uns radicals, els altres uns cagats,els altres no en sabien , la culpa es de la gent que no son prou valents per apostar per la independència etc etc. ja us coneixem.

#14 nedland, Roses, 09/05/2016 - 13:23

Aixi que veuen partidisme a la AMI...bé definitivament la politica i molts politics de Cat son per reciclar los en jerros xinesos com estatiques als bustos de les escales de qualsevol club ...han convertit la pomitica en un. Joc de pati de catequistica pseudorevolucionaria