Publicitat
Política · 21 de Gener de 2020. 17:14h.

La CUP veu un canvi de cromos en els Pressupostos

Maria Sirvent lamenta que "el Govern ha triat els seus aliats per pròpia supervivència"

La CUP veu un canvi de cromos en els Pressupostos

Collboni, Maragall, Colau i Artadi (Foto: Ajuntament de Barcelona)

La diputada de la CUP Maria Sirvent ha definit l'acord de Pressupostos al que han arribat el Govern i Catalunya en Comú com "un acord entre dos actors a canvi de l'Ajuntament de Barcelona i un pacte d'estabilitat estatal que demostra clarament quina és la prioritat d'aquest Govern". Sirvent ha afirmat que "si el camí és l'estabilitat a canvi de la plena sobirania i l'autodeterminació, els aliats els ha triat el propi Govern". "Ja fa temps que aquesta operació és clara i es va dibuixant" ha indicat Sirvent, que ha defensat que "a nosaltres ens trobaran en el camí cap a la plena sobirania i l'autodeterminació".

La dirigent antisistema ha lamentat que no han rebut informació contrastada "en cap moment" sobre el procés de negociació dels comptes i ha assegurat que "això ens fa pensar que malgrat les declaracions públiques, nosaltres no érem els principals aliats del Govern".

Sirvent ha considerat que l'acord dels Pressupostos representa "un pacte d'estabilitat institucional" a Barcelona, Catalunya i a l'Estat i ha criticat que "el Govern ha triat els seus aliats per pròpia estabilitat i supervivència en un moment duna gran excepcionalitat".

La representant cupaire també s'ha mostrat crítica amb els Pressupostos i ha assegurat que, malgrat que en l'acord s'ha anunciat que han pactat un augment de la despesa, "en realitat l'augment de la despesa és menor que amb els pressupostos prorrogats".

La diputada antisistema ha manifestat que els comptes que l'Executiu ha pactat amb els Comuns "més enllà de mantenir les coses tal com estan, el que fan és consolidar i consolidar les retallades i privatitzacions protagonitzades tant pel tripartit com pel Govern de Mas".

Sirvent també ha anunciat que plantejaran una comissió sobre l'1-O per tal que el Parlament "documenti els fets" i s'analitzin "les flagrants vulneracions" que es van produir durant aquella jornada.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Ramon, Canet de Mar, 21/01/2020 - 17:59

Bravo, Bravo, Bravo!!!!!!!!!!!! Quina vista que teniu, no s'escapa res als vostres afinat intel·lectes!!!!!

#1.1 La Mare Superiora, Curaçao i Bonaire, 21/01/2020 - 20:01

No oblidem que la Reguant volia fer un corralito per finançar la república. Visca Andorra!