Publicitat
Política · 28 de Novembre de 2016. 11:31h.

La CUP viatja a Cuba per homenatjar Castro

Anna Gabriel encapçala la delegació a l'Havana

La CUP viatja a Cuba per homenatjar Castro

Anna Gabriel, en una foto d'arxiu

Una delegació de la CUP assistirà aquest dimarts a l'Havana (Cuba) als actes d'homenatge al líder revolucionari cubà Fidel Castro. La delegació oficial de la CUP està encapçalada per la diputada del Parlament Anna Gabriel.

Amb ella viatgen Núria Gibert, portaveu del Secretariat Nacional de la CUP i regidora de Sant Cugat del Vallès i un representant de l'organització internacionalista Ítaca. La delegació de la formació anticapitalista assistirà al massiu acte d'homenatge a la plaça de la Revolució "José Martí" previst per aquest dimarts 29 de novembre a l'Havana.

La CUP ha emès una nota de condol i ha posat en valor l'aportació feta per Fidel Castro "en la lluita pel socialisme" i de ser un exemple de "coratge i entrega als altres". També assegura que el llegat de Fidel Castro segueix viu "en el poble, els nostres cors i les nostres lluites" i finalitza enviant una abraçada "revolucionaria" al poble cubà.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 sid, bcn, 29/11/2016 - 01:44

molt coherent, Cuba és el model de societat q . Clar q per marxar d'una Catalunya governada per la CUP no caldria fer balses, podreim sortir caminant per Portbou, Fraga o Alcanar.

#21 pepe.-., andorra, 28/11/2016 - 21:10

Pues a Castro le caia muy bien Franco, q aproveche el respetable antes de q impogan el ministerio de la verdad a bucear por hemerotecas y por la red, en youtube tambien hay discursos de Castro alabando a Franco, al parecer, entre dictadores, se entendian....

#21.1 Resistencia, Del 3% al ridículo 100%, 28/11/2016 - 21:32

Castro decretó 3 días de duelo oficial en Cuba por la muerte de Franco.

Pero esto no lo debe saber la CUP-:))

Ni tampoco que le enviaba puros cohiba a Fraga.

#20 Glòria Farrés, Barcelona, 28/11/2016 - 20:14

Espero que viatgin com fan els balseros de Cuba per fugir de la tirania del Castro. Colla de papanates que no coneixen la història tan dramàtica de Cuba. Molta llana al clatell aquests de la CUP!

#18 Identitario, València, 28/11/2016 - 19:04

Seguramente, ni siquiera Castro (que empezó siendo un nacionalista e incluso diría, sino se me fueran a entender mal, un Nacional-revolucionario) hubiera derivado hacia el comunismo, ni los EEUU hubieran decretado el cerco a la isla para evitar la llegada de misiles soviéticos, ni las jineteras hubier

#17 Resistencia, Del 3% al ridículo 100%, 28/11/2016 - 18:33

Si quieren ir en sacra compaña cual plañideras coreanas no hay problema si se lo pagan de su bolsillo.

Pero seguro que el viaje de turismo funerario no va a ser de pago privado.