Publicitat
Política · 29 de Desembre de 2020. 11:18h.

La CUP vol ara “entrar al Govern”

Dolors Sabater posa com a condició que no hi sigui el PSC

La CUP vol ara “entrar al Govern”

La cap de llista de la CUP, Dolors Sabater, en una entrevista a Catalunya Ràdio, ha afirmat que “estem preparats per entrar al Govern”. Sabater, però, ha posat com a condició que en aquest Govern no hi hagi el PSC per “la criminalització” que al seu parer han fet els socialistes del “dret a decidir”.
 
“No han fet costat a la majoria sobiranista del poble català i no tenen una política clara de rebuig a la corrupció“, ha afegit. També ha considerat que ERC “hauria de jugar millor les contrapartides i el fet de fer-se valdre“.

“Fem una proposta que desencalla el procés actual, el Govern d’ara no ha ofert solucions, està perdent temps amb una picabaralla partidista per veure qui te la culpa. Nosaltres sortim d’aquesta dinàmica. La població mereix representants polítics que no entrin en una dinàmica de picabaralla i desgast”, ha indicat.

Sabater ha admès que ERC la va sondejar per sumar-se a les llistes i ha explicat que no ho va acceptar perquè en aquell moment la seva prioritat era la ciutat de Badalona. També ha remarcat que el seu projecte de Guanyem busca transversalitat i una manera nova de fer política que, segons ella, representa la CUP.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#28 arnau c., Badalons, 30/12/2020 - 10:49

ja coneixem el model d'aquesta senyora que gairebé ens trenca i destrossa Badalona. qui sigui d'aquí (i no estigui fanatitzat fins la darrera neurona) sap de tot i tot el què parlem.

#27 Yomismo, Sevilla, 30/12/2020 - 01:53

Un tripartito ERC-PSC-PODEMOS es peligroso, pero un cuatripartito además con esta tipa sería la ruina económica y social definitiva para Cataluña.

#26 Pere, Girona, Spain, 29/12/2020 - 21:42

Un exemple més de la pijo burguesització de la CUP.

Mediocritat 100 % aquesta "gran" política

#25 ferran, Barcelona, 29/12/2020 - 20:39

Nadie quiere perder su sillón ni el jamón, jua jua jua

#24 Sergi Sergio, Barcelona, 29/12/2020 - 19:52

La CUP, mare de Deu, quin mal han fet a aquest pais, un mal irreparable.