Publicitat
Política · 8 de Gener de 2014. 08:13h.

La CUP vol fer fora Albiol

Campanya amb "accions, 'escratxes' i cartells" contra l'alcalde de Badalona

La CUP vol fer fora Albiol

Albiol, amb Camacho, en una foto d'arxiu

La CUP Badalona ha iniciat la campanya “Fora Albiol” amb l'objectiu de "contribuir a fer fora del consistori" l’actual alcalde del PP, Xavier García Albiol, abans del 9 de novembre, data prevista per a la consulta.

La formació considera que l’any 2014 "és històric per a Catalunya i que Badalona no es pot permetre tenir un alcalde del PP, obertament anticatalanista i regressista, i que tractarà d’impedir per qualsevol mitjà que la consulta a Badalona tiri endavant".

D'altra banda, la CUP recorda que la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ja ha avançat als mitjans de comunicació que els ajuntaments del seu partit no cediran a l'Idescat les seves dades del padró i Albiol, un dels pocs batlles del PP, seguirà al peu de la lletra les directrius de Camacho, fet que impedirà que les ciutadanes de Badalona siguin cridades a votar a la consulta".

És per tot això que la CUP presenta una nova campanya "molt contundent contra Albiol, que constarà de diversos episodis que es materialitzaran durant els proper mesos i que es concretaran en accions, escratxes i cartells, entre d’altres".

 El portaveu de la CUP Badalona, Francesc Duran, adverteix que “s’ha acabat la festa i ha arribat el moment d’actuar amb contundència per fer fora a Albiol. És l’única via perquè els badalonins exerceixin el seu dret amb la llibertat que els pertoca”.

Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#45 iñigo, bilbao, 09/01/2014 - 19:22

Es una pena que los intolerantes tengan voz en los parlamentos, pero no es menos cierto que es lamentable que la corrupción sea únicamente señalada a veces por estos. Lo digo por Rato y el affaire del zapato. En el estiércol crecen las flores: en el estiércol de los partidos crece la CUP, Bildu, etc

#44 antoni51, badalona, 09/01/2014 - 10:35

sembla ser que avui aquesta seccio de comentaris l'han ocupat les forces feixistes. s'obliden que el "sr" garcia esta gobernant en minoria per la desidia dels partits de l'oposicio, per tant un acord de les ces opositores el pot desbancar DEMOCRATICAMENT.
||*||

#43 antoni51, badalona, 09/01/2014 - 10:28

on s'ha de signar ?
||*|||

#42 Montserrat, Badalona, 08/01/2014 - 23:45

No fa falta ser de la CUP per voler fora de casa nostre els feixistes hereus del general colpista Franco.

#41 Xevier, Salt, 08/01/2014 - 21:31

A Badalona la consulta es podrá fer sense problemas amb o sense Albiol i si ell ho volgués impedir cosa que dubto el poble ja s'encarregarà de la resta...!!!