Publicitat

Els antisistema exigeixen la dimissió de Buch per "l'ús de la força desfermada"

La CUP vol més

Maria Sirvent (Foto: CUP)

La diputada de la CUP al Parlament Maria Sirvent ha exigit al Govern la dimissió del conseller d'Interior per "l'ús desfermat de la força" per part dels Mossos d'Esquadra durant les manifestacions que van tenir lloc dissabte passat i aquest dilluns. Així mateix, Sirvent ha considerat "intolerable" que el Govern no hagi condemnat les càrregues.

"Exigim immediatament a aquest govern la dimissió del conseller d'Interior, no pot ser que no s'hagin depurat responsabilitats després de les actuacions desproporcionades i injustificades" ha manifestat Sirvent. "Veiem un ús desfermat de la força per apagar el dret a la protesta davant d'un context absolutament excepcional en un moment en què els drets bàsics no estan garantits" ha lamentat.

"No ens serveixen els discursos retòrics, no ens serveix el processisme quan alhora que es crida a la mobilització veiem com els Mossos surten de la porta del Parlament carregant contra la gent que protesta" ha criticat. Sirvent també ha considerat que les mobilitzacions de commemoració de l'1-O van mostrar un "descontentament generalitzat per part de la població" per l'acció del Govern i per la situació que viu Catalunya, on "es vulneren drets essencials".

La diputada anticapitalista, preguntada sobre l'ultimàtum de Torra a Pedro Sánchez per a negociar un referèndum d'autodeterminació, ha apuntat que "el dret d'autodeterminació no es negocia, el dret d'autodeterminació s'exerceix".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 a quien corresponda, El Masnou, 03/10/2018 - 10:05

A ver por favor, aviso a cualquiera de los destacamentos de antidisturbios de la policía nacional o de la guardia civil, los bravos y valientes de la CUP quieren más...

#5 Xexo, Premis, 03/10/2018 - 05:34

Mas palos que a una estera

#4 Grijander, Ratafialand, 02/10/2018 - 22:11

Hombre-Ratafia, enviado de Pastelero-Loco, prometer CDRs de pueblo CUP poder vivir en tierra sagrada, plaza Sant Jaume. Acuerdo sellarse con agua de fuego, ratafia. Jefe Segurata-Calvo incumplir acuerdo y enviar Séptimo-Caballeria autonómica estomacar pacífica tribu CDR y ahora pueblo CUP querer cortar cabellera a Hombre-Ratafia y Segurata-Calvo.

#2 Alejandero1º, Barcelona, 02/10/2018 - 21:05

" El uso de la fuerza desmesurada" de los mossos. La violencia extrema de ellos el día 29, eso no cuenta, ellos sí la pueden usar cuándo y con quien quieran. A estos lo que les pasa es que están indignados porque, cómo se atreve "su policía" a pegarles a las juventudes hitlerianas de Torra si es él mismo les dice que sigan en las calles apre

#1 Irene, Can Fanga, 02/10/2018 - 20:16

Ah...pero...no era la "vostra policía" l-1 octubre 2017? ARA ja no? Si, canalla, the broquil is over, se acabo, finito. A dutxar-se totes.