Publicitat
Política · 13 de Desembre de 2018. 09:34h.

La CUP vol prohibir les manifestacions de Vox

Carles Riera lamenta que el Govern "les autoritza i protegeix"

La CUP vol prohibir les manifestacions de Vox

El diputat de la CUP, Carles Riera, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha manifestat que "a l'extrema dreta i al nazisme no se li ha de concedir llibertats polítiques ni d'expressió perquè professen l'odi". "Quan Vox convoca una manifestació se l'ha d'encapsular en un lloc on no causi problemes", ha afegit en aquest sentit.

Riera s'ha mostrat molt crític amb el Govern i els Mossos d'Esquadra i ha lamentat que  "ens trobem amb manifestacions de caràcter feixista i la Generalitat les autoritza i protegeix". "És natural que els antifeixistes vulguin impedir que els feixistes es manifestin en llocs com la plaça 1 d'Octubre", ha considerat.

Igualment ha remarcat que "evidentment demanem la dimissió de Miquel Buch. No podem criminalitzar el moviment independentista". També ha anunciat que "el 21D hi ha preparades moltes movilitzacions més enllà de la CUP. Nosaltres hi participem i hi donem suport".

"Aquest consell de Ministres és una provocació i un símbol de colonització", ha valorat, a més d'advertir que "hi ha una gran part del país disposat a autoorganitzar-se i lluitar pels nostres drets". "Hem de donar la cara. Nosaltres estem desarmats. És l'Estat que ens va atonyinar i ha posat polítics a la presó", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

62 Comentaris

Publicitat
#47 ampar, Vic, 14/12/2018 - 11:08

Es gracioso que eso lo diga la CUP, que segrega, discrimina y agrede a quienes no piensan como ellos, que apoya a etarras, que se salta la ley e incluso agrede a la policía.
Los nazis son ellos.

#46 Cupero, Cupero, 14/12/2018 - 02:22

Menos lucha, y más ducha.
La solución, agua y jabón.

#45 Vikander , Cornellá , 13/12/2018 - 22:34

Este tipo no es más facha porque no se entrena. O sí se entrena? Me lo imagino delante del espejo diciendo: "LA DEMOCRACIA SERÁ LO QUE YO DIGA!!!" Pues amigo Riera, la democracia está abriendo el debate de si habría que ilegalizar a los partidos independentistas, así que cuidadín.

#44 Yolanda, Girona, 13/12/2018 - 21:16

La CUP con este señor a la cabeza profesa también el odio. Mucho criticar a VOX y son unos fascistas. Los que quieren silenciar pensamientos diferentes a los suyos son también fascistas y totalitarios, de izquierdas, pero no dejan de imponer un pensamiento único. La CUP ni condena la violencia. Deberían ser ilegalizados.

#43 Joan, girona, 13/12/2018 - 21:00

Unos son los nacionalistas católicos de dos palitos rojos sobre fondo amarillo y los otros son lo mismo pero con 4 palitos rojos con fondo amarillo. Se pegan por el número de palitos