Publicitat
Política · 9 d'Abril de 2021. 18:13h.

La darrera relliscada de Marlaska

El ministre acumula una nova polèmica amb els incidents de Vallecas

La darrera relliscada de Marlaska

Els incidents esdevinguts durant el míting de Vox a Vallecas, on els membres del partit de Santiago Abascal van ser apedregats per manifestants propers a l'extrema esquerra, ha posat de nou en el punt de mira la figura de el ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska.

El sindicat JUPOL, majoritari a la Policia Nacional, valora la possibilitat de presentar una querella contra l'minsitro "per la gravetat dels fets produïts i per les ferides sofertes per una vintena d'agents ferits". "Es podien haver evitat fàcilment desplegant un operatiu d'acord amb el grau de violència que es podia esperar", argumenten.

Des Vox ja han demanat la dimissió de Marlaska, en considerar que ”no ha volgut posar els mitjans per protegir" tant als dirigents del partit com als assistents al míting.

El ministre de l'Interior acumula ja diverses polèmiques, l'última recent, quan el jutge va anul·lar el cessament de coronel Diego Pérez dels Cobos com a cap de la Comandància de la Guàrdia Civil de Madrid i va condemnar el Ministeri d'Interior al seu reingrés en el lloc.

"No tinc cap voluntat de dimitir. Segueixo treballant. Saben vostès que el Govern no fa cap valoració de resolucions judicials i també, en darrer terme, el Govern espanyol ja ha manifestat que té intenció de recórrer la sentència", ha afirmat Marlaska al respecte.

El passat mes de juliol Ciutadans també va demanar la dimisió de el ministre després que aquest justifiqués que la delegació del partit taronja fos assetjada i expulsada durant la marxa de l'Orgull.

Una desena de dirigents de Ciutadans, entre els quals es trobava Arrimadas, van haver de sortir escortats per la policia dissabte després de ser increpats i insultats per un grup de manifestants, que també els hi van llançar ampolles i líquids.

"Pactar amb qui d'una manera descarada i obscena tracta de limitar drets humans, drets LGTBI ... si algú entén que no ha de tenir una conseqüència, en un sentit o un altre ... podria qualificar-ho de irresponsable o il·lusori", va reflexionar Marlaska.

La compra d'una cinta de córrer per a ús de ministre en el seu habitatge oficial per valor de 2.770 euros, les crisis migratòria a Canàries o l'acostament de 160 presos etarres a presons del País Basc han estat altres polèmiques que han posat a Marlaska a l'ull de l'huracà.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#4 Daniel, Tokio, Texas, 10/04/2021 - 02:20

Menuda desfachatez la de este sujeto. Acusa a VOX de querer limitar derechos... cuando él es uno de los principales encargados de mantener encerradas a 40 millones de personas sin concederles derecho ni para ver a su familia! Hace falta tener una jeta de hormigón.

#3 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 10/04/2021 - 00:33

Un país tiene un gran problema cuando tiene de ministro de interior a un delincuente, como es el caso en España.

#2 motxo, Girona, 09/04/2021 - 19:54

Ministro de extrema izquierda.

#1 Uno, Una, 09/04/2021 - 18:30

Este diario qué es ahora, el VOX-noticies.com ? Xavier, has pasado de denunciar el procesismo catalán, a ser la voz del procesismo españolista caní... Y te lo dice uno que os sigue desde tiempos del diarioiberico.com...

#1.1 Uno, Una, 09/04/2021 - 19:54

Los procesistas españoles me dan puntos negativos... no se les puede llevar la contraria a estos nacionalistas... :) Pero bueno, ya sé que soy parte, como muchos otros, de la mayoría silenciosa no nacionalista...

#1.2 Soloesmiopinion, Tabarnia, 09/04/2021 - 22:40

O sea, que para no ser prpcesista español hay que reírte las gracias, darte la razón y darte votos positivos. Otro poseedor de la verdad absoluta.

#1.3 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 10/04/2021 - 00:32

Procesistas españoles, dices. O sea, los separatistas del golpe que, efectivamente, son españoles.

#1.4 Uno, Una, 10/04/2021 - 14:14

Que me dieran votos positivos en este hilo, la verdad, me preocuparía. En fin, vosotros seguid coqueteando con el nacionalismo, que los que no les reíamos las gracias a los ultras catalanistas no se las vamos a reir tampoco ahora a los ultras españolistas.

#1.5 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 11/04/2021 - 00:15

Vaya, decir una obviedad es coquetear con el nacionalismo. Pues nada, sigue en tu mundo de yupi.