Publicitat
Política · 29 de Maig de 2017. 08:44h.

La davallada del PDECAT

El partit de Trias perdria quatre regidors i seria superat per ERC a Barcelona, segons un sondeig de El Periódico

La davallada del PDECAT

Ada Colau tornaria a guanyar les eleccions municipals de Barcelona i milloraria en un regidor els resultat que va obtenir en les del 2015, segons un sondeig d'El Periódico. Els comuns pujarien d’11 a 12 escons. En segon lloc quedaria ERC, amb vuit regidors, tres més dels que té ara.

D’altra banda, el PDECAT obtindria el pitjor resultat de la seva història a Barcelona amb només sis regidors, quan actualment en té 10. El PSC n’aconseguiria cinc, un més dels que atresora, i seguiria així molt lluny de les xifres que el van portar a ostentar l’alcaldia tres dècades.

Empataria amb Ciutadans, que mantindria els seus cinc representants, encara que se situaria unes dècimes per darrere dels socialistes en percentatge. El PP perdria suport però seguiria amb tres regidors, i la CUP , amb dos, en tindria un menys que ara.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Juvenal, Upper Gratallops, 29/05/2017 - 12:08

Com ha d'estar la colla Upperdiagonalera del PDECAT, verge santa... Potser es pensàven que amb tota la festa i la xerinola processaire, el poder els hi recauria de forma divina i eterna. Doncs sembla ser que no.

#9 botifler1914, Sinitaca, 29/05/2017 - 12:00

Dependerá mucho de los candiatos, si Convergencia y PP siguen presentando dinosaurios, si ERC presenta al loco de la colina, si en PSC al impagable Rey Gaspar, etc vaya a usted a saber quien governará en Can Fanga, a lo peor la CUP.

#8 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 29/05/2017 - 11:52

"El fiscal del caso Palau: La bandera justifica casi cualquier atropello con la cartera"

El Diario.es 29-5-2017

Aqui a terra santa la patria sempre ha sigut aixi de generosa amb tots els seus entregats amants. I es que tants caps, tants barrets.

#7 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 29/05/2017 - 11:22

Ahir el Partit Progressista-Conservador d’Ontario va anunciar que expulsava un dels seus diputats Jack MacLaren, després d’haver-se fet públic un vídeo de fa anys en què donava la raó a un elector que es queixava que fos obligatori saber francès per a accedir a alguns llocs de treball en la zona d’Ontario. Com a Espanya...

#6 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 29/05/2017 - 10:33

Quina cabronada.

El barcelonins no aconseguiran mai truncar l´exitosa carrera revolucionaria del Chavi Trias. Ell mai ens ha fallat des que al 1977 es va fer delegat de CCOO una estoneta que es el que aleshores tocava per si venien mal dades.

Mireulo, si esta fet un xaval.