Publicitat
Política · 9 de Febrer de 2020. 18:34h.

"La declaració d'independència no tenia cap sentit"

Marta Pascal reconeix que "no es podia aplicar"

"La declaració d'independència no tenia cap sentit"

L'exsecretària general del PDECAT, Marta Pascal, ha reconegut aquest dissabte el programa FAQS de TV3 que "la declaració d'independència no tenia cap sentit" perquè "no es podia aplicar". Pascal ha publicat recentment el seu llibre "Perdre la por".

L'exnúmero dos ha explicat que "m'he trobat que no podia discrepar de Puigdemont" i les diferències van començar amb la moció de censura de Rajoy i en el paper de la CUP.

També ha insistit en un parell d'ocasions que "vaig posar la cadira per davant dels meus principis", però manté l'escó de senadora escollida pel Parlament. "Quan poses a la balança els principis i la cadira jo vaig ser ràpida, vaig triar principis", ha afirmat.

L'exdirigenta recomana "paciència" per resoldre els conflictes i "seure en una taula i distorsionar" perquè "algunes coses es veuen com una traïdoria". També ha recordat que el referèndum escocès es va perdre i que el SNP ha modificat la seva estratègia.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#11 catafracto, Barcelona, 10/02/2020 - 10:09

Vaya, todo Dios se baja del Titanic menos los músicos del Motxo.

#10 Montserrat, Barcelona, 10/02/2020 - 09:51

Encara recordo com aquesta noia bramava per les plaçes i carrers amb discursos fanatics, sectaris i de baix nivell. El que pugui dir ara no te cap credibilitat. Aquesta es com aquell altre el tal Vila que ara volen ser redimits del pecat, pero el mal que van fer col.laborant amb els sediciosos, no te ni oblit ni perdó i algun dia passarem comptes

#9 Cris, Barcelona , 10/02/2020 - 07:30

Lo que no tiene sentido, es que os sigan apoyando vuestros súbditos independentistas, después de admitir que los habéis engañado. Eso se llama masoquismo.

#8 Ramón d'Osca, Tractoria interior, 09/02/2020 - 22:30

Si Marta. Ampliamos, NADA tiene sentido en el prussess, ni la ley de transición, ni la ley de referéndum , ni la manipulación de la corporación y el adoctrinamiento en las escuelas, ....

#6 El Sifoner, Castello, 09/02/2020 - 20:49

(Marta Pascal: "la declaración de independencia no tenía ningún sentido") Lo que biene a confirmar de quien fue la responsabilidad de que se aplicase el 155. Es lo que perseguian y consiguieron. Uds, han demostrado ser malas personas, movilizar y enfrentar a la gente para nada y a sabiendas.