Publicitat
Política · 4 de Setembre de 2018. 11:02h.

La defensa de Llarena demana més temps

El tribunal belga ajorna la vista

La defensa de Llarena demana més temps

La justícia belga ha ajornat fins el 25 de setembre la vista per abordar la demanda civil contra el jutge Llarena presentada per Puigdemont i quatre exconsellers que consideren que la causa oberta al Suprem no és imparcial.

Després de 4 minuts de l'inici, la sala del Tribunal de Justícia de Brussel·les ha acceptat la petició de la defensa del jutge disposar de més temps per estudiar la demanda. Concretament volen estudiar com defensa que la justícia belga no té jurisdicció per veure aquest demanda.

Els advocats de Llarena també han demanat que siguin tres jutges els que dirimeixin aquest demanda civil. El 25 de setembre continuarà la vista preliminar, iniciada aquest dimarts, on les parts poden presentar al·legacions. També s'estudiarà si el tribunal de primera instància francòfon té competència o no per admetre a tràmit l'esmentada demanda. Aquest dimarts no estava previst que s'hi presentin ni Llarena ni Puigdemont, però sí que s'ha vist que hi arribaven Toni Comín i Lluís Puig.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 Frank, Madrid , 04/09/2018 - 15:59

Como, no ha ido a declarar el juez lanena? Ya podemos decir que el juez llarena es un prófugo de la justicia europea. Parece que lo han visto sentadito en el lavabo, abrazado a una toalla, llorando y gritando, amparo, amparo, noooo, noooooo. Un juez prófugo...lo que le faltaba a espanya...

#2 OVNI, ELX, 04/09/2018 - 11:53

[els lletrats defensors dels presoners polítics i exiliats] "han estat víctimes de manifestacions d'odi i declaracions difamatòries atacant la seva reputació i independència amb què han d'exercir la seva professió. Amenaces contra la seva integritat física han estat igualment proferides"

Advocats Europeus Demòcrates (AED)

#1 OVNI, ELX, 04/09/2018 - 11:30

L'associació Advocats Europeus Demòcrates (AED) ha emès un comunicat en què expressa la seva preocupació i indignació davant l'assetjament que pateixen els advocats Paul Bekaert, Michèle Hirsch Christophe Marchand i Gonzalo Boye en l'exercici de la seva defensa de Carles Puigdemont i els membres del seu Govern.

#1.1 Fran, Vilassar de dalt, 04/09/2018 - 12:14

Me parece muy bien, OVNI, que denuncien las presiones y amenazas que sufren los abogados defensores del golpista Puigdemont. El libre ejercicio de la abogacia debe protegerse en un estado de derecho.

Por cierto, ¿que dijeron los de la AED cuando los indepe presionaron, vejaron e insultaron al juez Llarena?. No lo he encontrado. ¿Nada?.

#1.2 Veciana, Barcelona, 04/09/2018 - 12:16

Però els han tocat les tetes o no?