Publicitat
Política · 24 de Setembre de 2021. 15:47h.

La defensa de Puigdemont vol guanyar temps

Demana ajornar la declaració 24 hores

La defensa de Puigdemont vol guanyar temps

Estava previst que Carles Puigdemont declarés aquest divendres a partir de les 14:00 davant del jutge de Sàsser, però els advocats de l'expresident, entre els quals hi ha Agostino Angelo Marras i també Gonzalo Boye, han demanat que la vista s'ajorni 24 hores per tenir més temps per preparar la defensa.

Per la seva banda, el jutge instructor del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, ha enviat un escrit al Tribunal d'Apel·lació  de Sassari (Italia) on deixa clar que "el procediment judicial de què es deriva l'euroordre està actiu i pendent de la captura dels processats en situació de rebel·lia".

Fins que declari davant del jutge, Puigdemont seguirà detingut per la policia italiana. La nit de dijous divendres la va passar a la presó de Bancali. "El Tribunal Europeu ha estat enganyat. El problema del TS és que ha jugat una carta poc clara, poc correcta, que té a veure amb altres dinàmiques", ha dit aquest divendres l'advocat de Puigdemont, Gonzalo Boye.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 BEJOTA, BCN, 27/09/2021 - 16:02

TE HAN UTILIZADO Y TE SIGUEN A PERSAR TUYO LAS MALAS COMPAÑIAS COMO EL ETARRA ,Y MARTA ROVIRA , RAHOLA ,ETC . SON MALAS COMPAÑO¡IAS PORQUE TÚ NO QUERIAS LLEGAR TAN LEJOS POR FALTA DE APOYO.

#6 No sin mi tractor, Martorell, 25/09/2021 - 01:45

El abogado que se ha buscado Puig,(se comunica con el en español)ha estado condenado a 14 años de prisión por colaborar con ETA en un secuestro y está acusado de blanqueo con Sito Miñanco.Da la imagen real de lo que es el supremacismo catalán

#5 BEJOTA, BCN, 24/09/2021 - 18:13


"LEX , DURA LEX SED LEX".
NO TIENES NECESIDAD DE ESOS AMIGOS ETARRAS, PUIGDEMONT.SABEMOS QUE NO QUERIAS PASARTE DE LA RAYA Y TE DEJASTE OBLIGAR.DE MAL EN PEOR...

#4 Marcial Heredia, el circo de la tele, 24/09/2021 - 16:17

Pienso que pronto cambiará de abogado. Pero qué le haces, Boye?

#3 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 24/09/2021 - 16:15

Un etarra abogado del narco defendiendo a un golpista fugado de la justicia. Tal para cual.