Publicitat
Política · 30 d'Abril de 2022. 10:17h.

"La democràcia està en perill a Catalunya"

Carlos Carrizosa: "Estem en un mal pas de difícil solució"

"La democràcia està en perill a Catalunya"

El president del grup parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, s'ha mostrat crític amb la situació de Catalunya, en una entrevista en el canal de YouTube del director d'e-notícies, Xavier Rius. Carrizosa considera que "la democràcia està en perill a Catalunya" i creu que "estem en un mal pas de difícil solució".

Com ja va fer en el Parlament, el líder de Ciutadans s'ha queixat de l'expulsió -per part de la presidenta de la cambra, Laura Borràs- del diputat de la seva formació Matías Alonso, del ple. Afirma que Borràs "té un problema amb la veritat, amb la realitat i amb la llei".

"Sembla que a vegades ens enfadem per cosa de poca importància, però té molta importància que la presidenta del Parlament faci actuacions il·legals i ens avassalli com a diputats, ens faci callar, ens expulsi, llegeixi incorrectament un article del reglament...", ha manifestat.

Carrizosa afirma que "el Parlament s'ha convertit en un 'teatrillo' del procés" i considera que "els lletrats del Parlament de Catalunya estan fent desistiment de les seves funcions". A més, el líder de la formació taronja també ha carregat contra alguns dels partits de l'oposició per les seves reaccions davant l'expulsió de Matías Alonso. "Quan ens avassallen, el senyor Illa i el PSC no obren la boca. Tampoc van dir molt el PP i Vox", explica.

D'altra banda, Carrizosa ha exposat que "experiment al carrer moltíssima tensió i ira contra diputats de Ciutadans". "Ho experimento de manera quotidiana dins del Parlament i fora", ha afegit. Pel que considera que, sumat als motius exposats anteriorment, "hem d'entre tots retornar la dignitat al Parlament, a la democràcia i al joc polític".

El líder de Ciutadans ha assegurat que "responsabilitzo d'aquest ambient d'odi i d'ira a aquests dirigents separatistes. Responsabilitzo a Quim Torra, a tots els que ens han portat la societat d'aquesta manera".

"Ells amb mentides han anat instigant un verí en la societat", afegeix. Considera que"han creat una bombolla mediàtica que alimenta l'odi i la divisió" fins a provocar que "mitjana Catalunya veu a l'altra mitjana com si estiguessin en un deliri".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#18 Carlos Gomez, diuen, diuen, diuen.., 30/04/2022 - 23:25

"Joventuts d’Esquerra Republicana @JoventRepublica
TalDiaComAvui de 1936 els germans Josep i Miquel Badia fundadors de les JEREC, van ser assassinats

86 anys més tard, recordem el seu paper en la defensa de les institucions catalanes i l'ordre republicà"

I amb l´autoria de la benemerita Obra Social de la CNT-FAI. Mai els hi hem agrait pro

#17 Carlos Gomez, diuen, diuen, diuen.., 30/04/2022 - 21:58

Es verdá Carrizosa

A mi nunca me han dejao saquear ni les engrunes. Siempre llego tarde y ya no queda nada que desvalijar. Y eso que me estoy sacando el nivel C, me estoy buscando una pubilla no muy exigente de terra endins y tragando todos los FAQS pero ni asi.

Desesperao me tienen

#16 Carlos Gomez, diuen, diuen, diuen.., 30/04/2022 - 21:47

Es verdá Carrizosa

A mi nunca me han dejao saquear nunca nada. Siempre llego tarde y ya no queda nada que desvalijar. Y eso que me estoy sacando el nivel C, me estoy buscando una pubilla no muy exigente de terra endins y tragandome todos los FAQS pero ni asi.

Pero no desisto y no me importa hacerme un rufian, ser un Tio Tom, si con eso consigo

#15 Carlos Gomez, diuen, diuen, diuen.., 30/04/2022 - 21:44

Es verdá Carrizosa

A mi nunca me ha dejao saquear nunca nada. Siempre llego tarde y ya no queda nada que desvalijar. Y eso que me estoy sacando el nivel C, me estoy buscando una pubilla no muy exigente de terra endins y tragandome todos los FAQS pero ni asi.

Pero no desisto y no me importa hacerme un rufian, ser un Tio Tom, si con eso consigo

#14 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 30/04/2022 - 20:01

¿Cómo conseguir salvar la democracia y hacer que funcione en Cataluña?
- Haciendo caso a Carrizosa y actuando en consecuencia.
¡Qué se vaya Borràs y no vuelva jamás!