Publicitat
Política · 11 de Febrer de 2014. 17:55h.

La democràcia, segons ICV-EUiA

El diputat Joan Mena diu que és més important la “majoria de les dones” que la majoria parlamentària

El diputat d’ICV-EUiA, Joan Mena, ha assegurat que qui té la majoria absoluta a Espanya “són les dones” i no el Govern del PP. Mena ha criticat així la llei de l’avortament i ha reivindicat el dret a les dones a decidir.

El diputat ha avançat que “presentarem una moció demanant la retirada de la llei d'avortament, que a Catalunya no s'apliqui i que s'iniciï una llei pròpia”. Preguntat per e-notícies sobre com ho podrien fer amb només tres diputats a Madrid i amb majoria absoluta del PP ha dit que han de decidir les dones.

“Qui té la majoria absoluta avui al conjunt de l’Estat són les dones, no el Govern”, ha comentat en roda de premsa al Parlament abans d’insistir que “les dones són les que haurien de decidir el que fan amb el seu cos”.

Precisament, el senador d'ICV,  Joan Saura, ha preguntat al ple del Senat al ministre de justícia, Alberto Ruiz-Gallardón, si el seu govern ha avaluat el sofriment que el projecte de llei de l'avortament causa sobre les dones. “Cap llei no ha tingut més rebuig social a Espanya i fora d'Espanya”, ha dit Saura, que ha demanat a Gallardón que “retiri la llei o la llei el retirarà a vostè”.

Mena, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#6 Ramon de les olives, Barcelona, 12/02/2014 - 21:55

Preguntem a la ciutadania si vol pagar impostos? Preguntem a la ciutadania si els polítics cobren massa? Preguntem a la ciutadania si els polítics han de treballar gratis? De ben segur que les respostes guanyarien per majoria absoluta. Aquests comunistes no s'enteren!

#5 Calimero, Barcelona, 12/02/2014 - 09:14

De ICV ya estamos acostumbrados a sus gilipolleses.. Lo que yo no entiendo es por qué un periodista tiene que "insistir" que está de parte del entrevistado... Se imaginan a un periodista de la bcc entrevistando a un pedesrasta mientras le die: "que conste que estoy a favor de lo que haces"....

#4 Juan Francisco , Huesca, 11/02/2014 - 22:50

Es difícil de entender que haya gente que vote a estos totalitarios. Hay que hacer todo lo necesario para que no gobiernen jamás.

#3 Pepito, bcn, 11/02/2014 - 20:47

Estos la democracia la entienden al estilo Pionyan... de padres a hijos su orondo papi histórico dirigente del pcc le pasa el testigo al orondo hijo... todo muy democráticamente

jaja