Publicitat
Política · 11 de Setembre de 2022. 18:35h.

La Diada repudia Aragonès

Crits de "Puigdemont president" a la manifestació de l'ANC

La Diada repudia Aragonès

La manifestació de la Diada, convocada per l'ANC, s'ha caracteritzat per les mostres de rebuig al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que en va anunciar dies enrere l'absència en considerar que anava en contra del govern que ell presideix i del seu partit.

Durant la mateixa s'han repetit els crits de "Puigdemont president" i s'han pogut veure pancartes contra l'esmentat Aragonès. En algunes es col·locava la fotografia del president cap per avall.

També s'ha acusat el cap de l'Executiu català de "botifler" i "traïdor". De la mateixa manera, també ha rebut crítiques Junts, encara que en molta menor mesura que ERC. "Sense polítics ja seríem independents", deia una pancarta.

La manifestació, que ha tingut un trajecte de 1,5 km, ha recorregut el litoral barceloní des de Paral·lel fins a l'Estació del Nord. En passar per davant de Capitania s'ha llançat un pot de fum negre i s'ha cridat "fora les forces d'ocupació".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#13 La Bacallanera de Aglion, Badalona, 13/09/2022 - 01:08

El mon al revés o al inrevés. El nen barbut
al inrevés .... tot per Catadisney.

#12 pepe, Andorra, 12/09/2022 - 13:05

menuda chorrada.

#11 Soloesmiopinion, Tabarnia, 12/09/2022 - 12:48

Que mal tiene que estar la cosa para que añoren al mocho como presidente.
Supongo que algo tendrá que ver su heroico enfrentamiento contra el sistema desde el maletero de su coche.

#9 Tabarnés puro, Barcino, 12/09/2022 - 06:19

Esquerranos, van a por vosotros. Els senyorets no soportan que les hayáis levantado la masía y el cortijo para hacer lo que venían haciendo ellos y que es realmente lo único que os interesa a los dos: manejar la caja dels dinerets. Lo de la estrellada fue para tapar la corrupción por esos dinerets ¿Qué vueltas da la vida, eh?

#8 Soloesmiopinion, Tabarnia, 11/09/2022 - 22:59

¿Repudien al nostre president? Deben ser hordas fascistas españolas que no respetan lo más sagrado de la política catalana. ¿Como? ¿Que son hordas fascistas indepes? No pot ser!!! Deuen ser milers d'agents infiltrats del CNI!!!! Ens volen aixafar!!!