Publicitat
Política · 17 de Juliol de 2017. 18:16h.

La dificultat del PDECAT per marcar perfil

Pascal veu compatible “fer procés però sobretot fer partit” després que Puigdemont comparegués amb Junqueras

El PDECAT vol marcar perfil propi alhora que avança en el full de ruta independentista, segons ha explicat la coordinadora general del PDECAT, Marta Pascal, qui ha assegurat que “és perfectament compatible fer procés però sobretot fer partit”.

La número u de la formació ha assenyalat “la necessitat d’anar refermant i anar enfortint un partit”, després que el president de la Generalitat anunciés la reorganització del Govern al costat del vicepresident de l’Executiu, Oriol Junqueras. A preguntes d’e-notícies sobre si es pot marcar perfil i sortir acompanyat del líder d’ERC, Pascal ha manifestat que Puigdemont “pot fer el que vulgui en tant que és el president de la Generalitat. Pot respondre les preguntes i pot fer-se acompanyar pel conseller que vulgui”.

La coordinadora general del PDECAT ha afirmat que estan “més compromesos que mai amb el full de ruta”, així com “amb la necessitat d’anar refermant i anar enfortint un partit que, des de la centralitat política, vol ser un espai de referència”. Pascal, en aquest sentit, ha emplaçat els diputats i senadors del PDECAT que “anem tots a una en un moment que és fonamental”.

Puigdemont i Junqueras, anunciat la remodelació del Govern
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 ACME Solutions puntcat, Tebas del Besós, 17/07/2017 - 19:21

No t'en enteres maca, aquests fan (o més ben dit feu) com els egipcis, es posen de front mirant cap al costat on hi ha els de l'olla, pero amb la ma parada per si cau algun caleró.

#1 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 17/07/2017 - 18:50

Algún día PDECAT marcará perfil. Será en la otra vida, tras la resurrección de la carne después del Juicio Final.