Publicitat
Política · 23 de Gener de 2019. 12:34h.

La difuminació d'ERC

Míting d'Anna Caula a la sessió de control, però sense cap al·lusió a Puigdemont

La difuminació d'ERC

La portaveu d'Esquerra, Anna Caula, no ha fet cap al·lusió a la decisió de Carles Puigdemont de recórrer al Tribunal Constitucional l'acord de la Mesa del Parlament sobre la suspensió dels diputats i ha centrat la seva pregunta al president de la Generalitat en "l'onada repressiva" que, segons ella, està portant a terme el Govern espanyol.

Caula ha iniciat la seva intervenció exposant que "hem vist com el govern espanyol manté l'onada repressiva, i ho fa amb uns fets que ens semblen absolutament greus com són les detencions de càrrecs electes, activistes i fotògrafs sense ordre judicial".

També ha afirmat que l'Executiu espanyol "continua perseguint l'obertura de delegacions a l'exterior o mentint a la comunitat internacional sobre l'existència de la violència de la policia contra els ciutadans catalans que l'1-O van anar a votar". "És absolutament intolerable", ha afegit.

Anna Caula també ha fet referència a la moció aprovada a l'Assemblea d'Extremadura per reclamar l'aplicació del 155 i ha lamentat que "un parlament autonòmic s'atreveix a proposar l'aplicació del 155 amb afirmacions res tenen a veure amb la realitat catalana".

"Estem farts d'aquesta catalanofòbia. Deixin en pau les nostres institucions, el nostre moviment polític i respectin la democràcia", ha reclamat la diputada republicana, que, finalment, ha exposat que a les portes del judici a la democràcia on volem veure l'Estat al banc dels acusats, veiem que la persecució, vulneració de drets i assetjament per part de l'Estat i els seus poders no cessa".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Soloesmiopinion, Tabarnia, 23/01/2019 - 18:03

Se odian a muerte, pero saben que si no se siguen apoyando se les acaba la menjadora, y lo que es peor, que si pierden alguien puede levantar las alfombras y muchos ladrones y corruptos procesistas acabarían en prisión.

#3 Vikander , Olot, 23/01/2019 - 17:45

Esa es la pregunta de control al gobierno?
Eso qué quiere decir, que lo están haciendo muy bien y no hay nada que reprocharles?
Manda güitons. Qué partidos más inútiles, les demandan ante el Constitucional y lo ven normal, e incluso lo justifican. Qué indignidad.

#2 pepe, andorra, 23/01/2019 - 15:24

entonces como califica a la policia regional q detuvo a unos chavales en Barcelona por poner pegatinas con la bandera de España con la excusa de q estaba prohibido por la normativa municipal? pq eso es cosa de la G.U y tampoco habia orden judicial.....Vamos, la habitual ley del embudo separatista, como si la policia regional no hiciera lo mismo.

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 23/01/2019 - 12:41

aixo es una dona !!

torera, torera, torera..!!!