Publicitat
Política · 11 de Juliol de 2011. 14:16h.

La Diputació de Lleida retalla un 20% els càrrecs de confiança

Retallada d'un 5% en els sous dels diputats provincials

La Diputació de Lleida retalla un 20% els càrrecs de confiança

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé

El convergent Joan Reñé, elegit president de la Diputació de Lleida, ha anunciat en el discurs d'investidura una retallada del 5% en les assignacions dels càrrecs electes i personal eventual, i la reducció del 20% dels càrrecs de confiança.

El també alcalde de Fondarella, que agafa el relleu a l'etapa de govern de PSC-ERC en què presidia la institució el republicà Jaume Gilabert, ha assegurat que la nova etapa portarà imprès el segell d'"afinar la gestió, d'evitar despeses supèrflues per poder ser el més diligent i servicial possible amb els ajuntaments". "L'estalvi, l'austeritat i l'eficiència seran els principis que regiran aquesta legislatura des del primer dia", ha assegurat Reñé.

Després ha anunciat que proposarà "una reducció del 5% de les assignacions que perceben tant els càrrecs electes com les persones que seran nomenades com a personal eventual en concepte de directors i caps d'àrea", i ha afegit que tampoc augmentaran les estructures directives, sinó el contrari.

"Disminuirem el nombre de càrrecs de confiança en un 20%", ha assenyalat, i ha precisat que garanteix que la disminució d'aquests llocs de treball no suposarà cap contratemps per al desenvolupament de les tasques. "Es continuaran fent des d'un equip reorganitzat amb la mateixa diligència i eficàcia", ha insistit.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Josep Prats, Miralcamp, 12/07/2011 - 09:27

Encara li quedarà un sou de mes de 7.000 € al mes per 14 pagues. No està malament !!!

#1 jk, vic, 11/07/2011 - 15:35

sólo un 5 %?

#1.1 Jordi, Reus, 11/07/2011 - 23:18

Home un 15% de l'any passat i un 5% d'enguany, està prou bé no?