Publicitat
Política · 22 de Juny de 2012. 17:40h.

"La Diputació està fent de Generalitat"

Alberto Fernández reclama "fulminar" el consell comarcal del Barcelonès

"La Diputació està fent de Generalitat"

Alberto Fernández, en una foto d'arxiu

El vicepresident primer de la Diputació de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha assegurat que "la Diputació està fent de Generalitat", en declaracions a COMRàdio.

Segons el dirigent del PPC, l'entitat presidida per Salvador Esteve està assumint competències de la Generalitat "no només finançant serveis que li pertoquen a la pròpia administració catalana”, sinó també “amb un avançament de diners per tal que els ajuntaments al llarg de 2012 tinguin una injecció de tresoreria per pagar els proveïdors”.

El president del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona ha afegit que "són d’aquelles coses que posen en valor la utilitat d’algunes administracions”.

En aquest sentit ha remarcat que “hem de simplificar administracions. Podríem començar de forma immediata fulminant el consell comarcal del Barcelonès” ja que “des de fa un any va entrar en funcionament l’Àrea Metropolitana de Barcelona", ha afegit.

"Hem d’anar cap a una prestació mancomunada de serveis” entre municipis, sense que impliqui “forçosament” que algun ajuntament hagi de desaparèixer. Tot plegat per donar “més i millors serveis als veïns”, ha conclòs Fernández Díaz.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Xipolleig, Barcelona, 23/06/2012 - 13:30

Ja ho tenim aquí, la Diputació fent de contrapoder a la Generalitat com feia el PSOE. Més despesa,més ineficàcia, més malbaratament,en definitiva més Espanya.
Fora les diputacions espanyoles,fora consells comarcals,fora provícies,fora comarques.Només municipi,vegueria i govern català.

#2 Faithless, Barcelona, 22/06/2012 - 20:09

I per què no acabem alhora amb la Diputació i revertim tot el seu capital al govern de la nació?
Ai Albertito que se't veu el llautó.

#1 pepet, barcelona, 22/06/2012 - 18:10

Només el Consell Comarcal del Barcelonès?