Publicitat
Política · 3 de Novembre de 2011. 20:00h.

La Diputació oculta el nom dels 'motxillers'

Només facilita a Solidaritat els decrets oficials

La Diputació oculta el nom dels 'motxillers'

López Tena i Uriel Bertran davant les portes de la Diputació

La Diputació de Barcelona ha lliurat a Solidaritat els documents relatius al cas de les motxilles però no ha facilitat ni el nom dels implicats ni les quantitats cobrades per aquests.

La diputació només ha entregat al partit independentista els decrets oficials referents als complements salarials a determinats funcionaris, segons han confirmat a e-notícies fonts de SI. "Ho estem mirant amb els advocats i hem de veure si amb aquesta informació n'hi ha prou per presentar denuncia a la Fiscalia", han explicat.

"Només ens han fet arribar els decrets. S'escuden en la protecció de dades per a no facilitar-nos els noms ni les quantitats cobrades ni a nivell individual ni a nivell global", han afegit.

La Diputació ha lliurat la documentació sol·licitada, que s'ha entrat aquest dijous al Parlament, on ha quedat registrada al Subgrup Parlamentari de Solidaritat Catalana per la Independència.

El passat 21 d'octubre, els diputats Alfons López Tena i Uriel Bertran van anar a la Diputació de Barcelona per a sol·licitar la informació relativa al cas de les motxilles, fent ús de l'article 6 del Parlament de Catalunya on s'expressa que els diputats tenen dret a accedir a totes les dades i informacions de les administracions i institucions públiques.

En l’escrit de sol·licitud SI demanava informació referent a les actuacions que s’han dut a terme a la Diputació des de l’any 2000, mitjançant les quals s’atorgaven uns complements salarials a personal funcionari i laboral de la Diputació que, per motius organitzatius o aliens a la seva voluntat, se’ls havia cessat del seu lloc de treball.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 Jordi, Barcelona, 04/11/2011 - 14:28

I aquests son els que ens volen treure de la crisi, els mateixos que ens volen conduïr cap a la independència. Que Déu ens protegeixi. Estem dirigits per una colla de corruptes deshumanitzats als que sembla ser que els agraden més els diners que Catalunya.

#4 Catalunya Neta, Oslo, 04/11/2011 - 13:39

Aquest cas ve a ser un annex dels casos del Palau. Els nostres partits fan els seus tripijocs i entre ells es tapen. És el que té la nostra democràcia a la grega que mai canviarà (encara que siguem independents)

#3 fora corrputes!, Lleida, 04/11/2011 - 11:09

entre tots es tapen les vergonyes , vaja una troupe de xoriços que tenim a les institucions . I esquerra no té res a dir ??? Llavors és que també ens estan amagant alguna cosa. Anem llestos entre els polítics corruptes d'aquí i els lladres espanyols

#2 Fidel, Taradell, 03/11/2011 - 21:16

No diu res ERC?, amaguen alguna cosa?

#1 Mateu, Barcelona, 03/11/2011 - 21:04

CiU i PP oculten el nom dels motxillers? ja ja ja.. com és això? a veure si al final no hi ha res i tot ha estat una estratègia de difamació contra la Diputació.

#1.1 Enric_J_M, Bcn, 04/11/2011 - 09:13

Et sonen les paraules dignitat i ''fair play'', Mateu? O la gent del tripartit no en té ni idea d'aquests conceptes?

#1.2 Joan, Barcelona, 04/11/2011 - 09:30

Segurament Enric, perquè si fos a l'inrevés, la llista de noms ja hagués aparegut als fulls parroquials sociates