Publicitat
Política · 28 de Març de 2018. 21:55h.

La Diputació va encobrir l’alt càrrec que acompanyava Puigdemont

Josep Lluís Alay ja va ser enxampat a Copenhaguen

La Diputació va encobrir l’alt càrrec que acompanyava Puigdemont

Josep Lluís Alay, a la dreta de la imatge (foto: Diputació de Barcelona)

El comissionat de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona, Josep Lluís Alay, ja havia estat descobert a Copenhaguen mentre acompanyava l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, segons ha afirmat el PPC. La formació ha afirmat que la presidenta de l’organisme supramunicipal, Mercè Conesa, estava “avisada des de fa dos mesos”.

El portaveu del PPC a la Diputació, Ramon Riera, ha afirmat que “o bé la president ho sap i ha donat cobertura política al comissionat Alay, o bé s’ha tapat els ulls per no veure-ho”. “En tots dos casos té una greu responsabilitat o per protegir o per ignorar que un alt càrrec de la Diputació està donant suport directament a un pròfug de la justícia espanyola”. Riera confia en què la Fiscalia cridi a declarar Conesa perquè “pot haver estat la col·laboradora necessària”.

Alay ha estat detingut aquest dimecres per la Policia Nacional acusat d’un presumpte delicte d’“encobriment per haver ajudat Puigdemont a eludir la justícia”. L’alt càrrec de la Diputació de Barcelona era una de les persones que acompanyava l’expresident de la Generalitat en el moment de la detenció a Alemanya.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#18 bea, barna, 29/03/2018 - 16:48

És curiós com el mitjans de comunicació del Movimiento Nacional ( perdò: el procés) parlen del "professor de la UB", de "l'historiador", però no del "pesebre" actual que li dona de menjar . És a dir, la des-informació habitual dels mitjans públics( TV3, Catalunya ràdio,..) i els diaris del régim (Ara, avui, el nacional, vilaweb,...). D

#17 DaniD, Barcelona (Tabarnia, España, UE), 29/03/2018 - 15:13

Per a qui no ho sap, les 4 diputacions prov. de Catalunya estan controlades pels mateixos del cop del Parlament contra l'Estat espanyol al setembre, els que enviaren la gentada contra la G. Civil i van aprovar la independència unilateral. Està ple d'amics dels que mouen tot el procés cap a l'abisme. Cal fotre'ls fora a les eleccions 2019.

#15 Alejandro, Barcelona, 29/03/2018 - 11:58

A mi me gustaría saber con qué dinero viajan estos ; a cargo de quién van los gastos que generan sus viajes. Ya sabemos los millones que ha gastado Romeva, a ver si nos podemos enterar del gasto de todos estos encubridores.

#11 M. Campuzano, Gavá, 29/03/2018 - 08:39

justicia social para los abnegados representantes políticos, que se lo han ganado con el sudor de lo que se quiere - ironía que se ve a 10 km, dado que es muy burda. La democracia que quieren construir es a medida, a la par que falsa, como la libertad de expresión que ahora alegan los de la bufanda amarilla, tractor amarillo e humor amarillo.

#10 M. Campuzano, Gavá, 29/03/2018 - 08:38

Unos eslomándose la espalda que ni nadando 155 piscinas olímpicas no se cura la escoliosis y otros bien vestiditos, bien afeitaditos, bien duchaditos, bien de ingresitos - no ingresazos - porque si presuntamente no está donde debe estar y cobra un chollo con elle que no con ce hache entre las oes, que también. De mientras que se llega a Ítaca la