Publicitat
Política · 12 de Maig de 2015. 11:30h.

La disfressa de Colau li passa factura

Alberto Fernández ironitza que "avui no ha vingut disfressada de V"

El candidat del PPC de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha recordat l'alcaldable de Barcelona en comú, Ada Colau, que el 2007 va boicotejar un acte de campanya d'ICV -en aquestes eleccions forma part de la coalició de Colau- a les eleccions municipals disfressada de la superheroïna 'V de Vivenda.

Fernández Díaz ha manifestat que “per això avui no ha vingut disfressada de V”. “Perdoni? Avui vinc vestida com he de venir vestida”, ha replicat Colau. Aleshores, el candidat popular ha insitit: “la veig molt vermella, però disfressada de V, no”. "Era una ironia", ha assenyalat durant el debat a TV3.

Colau, en un altre moment del debat, ha retret a Alberto Fernández que “vostè intentava retreure’m el meu passat d’actvista compromesa amb els drets humans” i ha afegit que “jo, en canvi, estic profundament orgullosa de la meva trajectòria”.

L’alcaldable del PPC li ha contestat que “vostè a l’any 2007 era activista i, amb tota la legitimitat, anava a actes de ICV disfressada de V a protestar contra les seves polítques però al 2015 haurà de treure la disfressa de l’armari”. 

“Sap per què? Vostè és ICV perquè forma part de la seva llista. Vostès governen junts a l'Àrea Metropolitana i el Consell Comarcal, amb el senyor Trias! I sap què han fet el Consell Comarcal l’any passat? Han venut habitatge social a un fons voltor! Han pujat un 34% el rebut de l'aigua! I després diu que lluiten contra la pobresa energètica!”, ha reblat.

Finalment, l’alcaldable de Barcelona en Comú ha dit que “he anat a proptestar a tots els partits” i ha recordat que “jo no he estat mai a les institucions”.

Ada Colau, disfressada
Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#8 joan, barcelona, 12/05/2015 - 15:43

Els mitjans de comunicació faran que se li faci llarga a Colau la campanya, com faran que se'ls hi faci llarga a Podemos (però no a la CUP, ei !!). Ja es veu qui realment toca el crostò !!!!

#8.1 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 12/05/2015 - 23:40

Aquest Sr. Joan és l´únic que hi toca. Poques paraules i molt ben dites. Més gent com aquest Sr. que se sàpiga expressar necessitem. Veus els polítics i la majoria fan pena. Només parlen sense dir re. Això en català vol dir xerrar. Però poc raonen, parlen, diuen, exposen, presenten, demostren, etc.

#7 Don't panic, Badaona, 12/05/2015 - 15:10

Veient la foto de la Colau, la conclusió és evident: "Els desnonaments engreixen". Afortunadament la malnutrició no ha arribat a Can Colau.

#7.1 A, Badalona, 12/05/2015 - 22:13

Als barris pobres hi ha més obesitat que mai per la mala alimentació.
Mentre tu et fots bons filets, ells mengen patates fregides i carn barata plena de greix.

#6 Marc, Girona, 12/05/2015 - 14:45

L habitatge fora del mercat. A part de si va disfressada o no, defensava aixo, no?
Doncs a mi, si parlem d´una primer habitatge al qual tothom hi hauria de tenir accés, em sembla molt bé.

Demostra que ja fa 9 anys era una persona critica.


#5 Juanca, Sabadell, 12/05/2015 - 14:09

Aquí los únicos que se disfrazaron en una V fueron los independentistas

#4 Maria, Barcelona, 12/05/2015 - 13:13

Em sembla que a l?Ada Colau se li farà llarga la campanya. Diria que hi vas més a perdre que a guanyar.