Publicitat
Política · 15 de Gener de 2019. 20:46h.

La doble moral de Ruben Wagensberg

El diputat d’ERC critica la política d’immigració del PSOE, però va callar amb els Menas de la Generalitat

El diputat d’ERC, Ruben Wagensberg, ha afirmat que el Govern espanyol està “en sintonia amb els governs més ultres” per haver prohibit al vaixell Open Arms sortir del port de Barcelona fins a aigües properes a Líbia en missió humanitària. “És una decisió política maquillada en termes administratiu, però que està condicionada clarament pel populisme i l’auge de l’extrema dreta”, ha manifestat en roda de premsa al Parlament.

Wagensberg ha assegurat que “davant dels discursos racistes, el que s’ha de fer és més antiracisme”. “No es pot combatre els discursos ultra intentant complaure aquests discursos, sinó que el que s’ha de fer és actuar al marge d’aquests discursos”, ha afegir el representant d’ERC. També ha considerat que “ens trobem amb un Estat espanyol que en sintonia amb els governs més ultres continua criminalitzant la solidaritat”.

El diputat republicà ha criticat que el govern del PSOE hagi incomplert les polítiques en matèria d’immigració que incloïa el seu programa electoral com la derogació de les devolucions en calent, l’eliminació de les concertines, la reforma dels CIEs o el reforç les oficines d’asil.

Wagensberg ha estat critic amb l’Executiu central, però no ho va ser amb el Govern de la Generalitat quan es va conèixer que molts menors estrangers no acompanyats havien de dormir en comissàries o en jutjats davant la “situació d’emergència social”.

A preguntes d’e-notícies, s’ha limitat a respondre que es poden trobar “milers d’intervencions en les quals es fiscalitza aquesta situació”. “Hem de continuar treballant per millorar la situació de totes les persones. Dels menas i dels estrangers que arriben cada any per la frontera sud a molts punts de l’Estat espanyol. Queda molta feina per fer”, ha declarat.

L’ara diputat d’ERC, Ruben Wagensberg, va ser l’impulsor del moviment “Volem acollir” i l’organitzador del concert i de la manifestació pels refugiats que es va celebrar a Barcelona a principis de febrer de 2017.

Ruben Wagensberg
Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#15 Alex, Barcelona, 16/01/2019 - 18:51

Es difícil ser coherente cuando dices ser solidario con el "volem acollir" y luego predicas el "que se'n vagin els espanyols". Ya sabemos de qué va esto. Tener a unos inmigrantes sometidos al régimen del que dependerían.

#14 Berta, Terrassa, 16/01/2019 - 10:57

Repulsa total a los quedabien.
Pero en ocasiones los menas esmás. Más sanguijuelas que se aprovechan de ellos, en todo, cuando digo todo en todo. Pueden servir para ser explotados sexualmente, laboralmente, que aprendan todo lo malo y cuando cumplan 18 y delincan, ser las nenas que no menas de los que ya están en el trullo.

#13 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 16/01/2019 - 10:07

“Para ser moral basta proponértelo; para ser inmoral hay que poseer condiciones especiales.”

Enrique Jardiel Poncela

#12 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 16/01/2019 - 10:06

"Predicar moral es cosa fácil; mucho más fácil que ajustar la vida a la moral que se predica"

A.Schopenhauer

#11 Josep, Lleida, 16/01/2019 - 08:52

Es sabut que el open arms, forma part d'una red de trafic de inmigrants.