Publicitat
Política · 27 de Març de 2019. 18:21h.

La doble vara de mesurar de TV3

Mostra la cara d'un tinent coronel de la Guàrdia Civil, però no la del pederasta confés

La doble vara de mesurar de TV3

El Telenotícies Migdia de TV3 d'aquest dimecres no ha mostrat imatges del rostre del pederasta confés dels Maristes Joaquim Benítez i s'ha limitat a mostrar les imatges de l'exprofessor entrant en passamuntanyes a l'Audiència de Barcelona i a la sala tapant-se el rostre amb les mans. Tanmateix, la cadena va mostrar aquest dimarts la cara del tinent coronel de la Guàrdia Civil, Daniel Baena, malgrat que aquest va preferir declarar al Suprem com a testimoni protegit ocultant el seu rostre.

TV3 no ha emès imatges del rostre de Benítez tot i disposar de les imatges d'ell que el juny de 2018 es van emetre al "Sense ficció", en el documental "Shootball", que aborda el cas de pederàstia dels maristes.

benitez.jpg

La cadena ha optat per no mostrar el rostre de Benítez en la peça informativa en la qual s'informa que el judici contra l'exprofessor de gimnàstica del col·legi dels Maristes de Sants, acusat d'abusos sexuals a 4 menors alumnes seus, ha quedat vist per a sentència. Benítez ha reconegut dos dels quatre casos d'abusos sexuals pels quals és jutjat i ha assegurat que quan els va cometre no "tenia por" perquè estava "emparat pels Maristes", que van encobrir un cas semblant el 1986.

s55.jpg

El presentador de l'informatiu va explicar en el Telenotícies d'aquest dimarts, mentre es mostraven imatges del tinent coronel Baena, que "així és com ha arribat al Suprem, aquí el tenen, després ha preferit declarar sense mostrar el seu rostre en el senyal televisat. Per tant, com veuen, declara també protegit gràficament".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Destroyer 2.0, Barcelona, Tabarnia, España., 27/03/2019 - 22:37

Los trabajadores de TV3% son los más miserables, son ellos los responsables. De media cobran 61 mil euros. Es asqueroso. Cierre ya!!

#6 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 27/03/2019 - 22:36

Sin no han emitido las imñagenes de su cara y es pederasta será porque es separatiusta. Seguro que es de los Empedernidos Regolpistas Carlistas (ERC), que entre otras cosas han destacado por sus casos de pederastia.

#5 Judith, Barcelona, 27/03/2019 - 22:16

A ver si con un poco de suerte el 28A se produce un resultado que permita echar a la calle a esta gentuza de TV3. Ya va siendo hora.

#4 Kropotkin, Vic, 27/03/2019 - 21:18

Tiene toda la pinta de apoyo corporativo... Jua, jua, jua,...

#3 A., Barcelona, 27/03/2019 - 19:56

Pocavergonyes.