Publicitat
Política · 17 d'Agost de 2018. 10:23h.

La dona de Forn rep al Rei

També ha participat en l'ofrena floral amb les autoritats institucionals

Laura Masvidal, la dona de l'exconseller Joaquim Forn, ha acompanyat el president de la Generalitat, Quim Torra, per rebre al Rei Felip VI a Plaça Catalunya -li ha donat la mà i li ha recordat que hauria de ser Forn qui fos a l'acte i no ella-.

Moments abans, Masvidal ha participat en l'ofrena floral de la Rambla amb les autoritats. La dona de l'extitular d'Interior ha fet l'ofrena entre el president de la Generalitat, Quim Torra, i l'alcaldessa de Barcelona Ada Colau.

Torra ha agafat pel braç Masvidal, que no es trobava a primera fila, perquè diposités la seva flor amb les principals autoritats de Catalunya. En primera fila també hi eren el president del Parlament, Roger Torrent, i la delegada del Govern espanyol, Teresa Cunillera.

El president ha explicat posterioment en declaracions a EL món a Rac-1 que “vaig demanar a la Laura Masvidal que m’acompanyés durant tot el dia" perquè "em semblava que era una manera d’honorar-lo". "És una dona valenta i extraordinària. Penso que m’ha donat forces a mi", ha remarcat.

Sobre la presència de la dona de l'exconseller en la rebuda al Rei, Quim Torra ha explicat que "he dit a cadascuna de les personalitats que m’han vingut a saludar: aquí hi ha la senyora Forn, el seu marit és a la presó". "Potser és la primera vegada que saludaven la dona d’un pres polític. Alguns han quedat impactats", ha afirmat.

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#34 opinador, Barcelona, 18/08/2018 - 10:40

la mujer del golpista y el carcelero del golpista cogiditos de la mano intentando insultar a la máxima autoridad del Estado con el rastrerismo fanático que les caracteriza

#33 Destroyer 2.0, Barcelona, Tabarnia, España. , 18/08/2018 - 09:44

Parece feliz y alegre la mujer del Forn. No se si realmente será ella. Por la expresión de su cara parece que tiene menos ganas de que salga del trullo que nosotros. Je... Je. Los Tabarneses nos alegramos de que los golpistas estén en la prisión y deseamos que por muchos años.

#32 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralidad, 17/08/2018 - 23:53

Hace tiempo aprendí que, lamentablemente, en la vida existen personas que simple y sencillamente son malvadas. Poco a poco he ido viendo con claridad meridiana que con el racistorra estamos ante una de estas personas. Un malvado y racista dirigiendo la Degeneralidad. Esta es la altura moral mundial de la Cataluña actual.

#31 Lluis Gibernau, Girona, 17/08/2018 - 22:58

A veure, la dona del Forn, es educada i per tant sap estar al lloc quan toca.

Segons fonts fiables, tant ella com el Forn estan passant per un mal moment degut a la distancia que ambdues parts han acordat mantenir per un temps indeterminat, cosa que Forn a aprofitat per reflexionar sobre la seva vida, idees etc.

Esperem reconciliacio aviat.

#30 M, Sabadell, 17/08/2018 - 19:16

Con estos actos, algunos se quedan muy desahogados para una buena temporada, ya que no saben ni pueden hacer otras cosas.