Publicitat
Política · 29 d'Octubre de 2010. 22:02h.

"La dreta espanyola ataca la nostra llengua"

Montilla es pregunta "davant d'aquesta ofensiva del PP, què fa Artur Mas?"

"La dreta espanyola ataca la nostra llengua"

Montilla, a l'acte celebrat al FAD de Barcelona

El president del Govern, José Montilla, ha afirmat que “hi ha opcions polítiques que utilitzen les situacions derivades de la crisi per fomentar l’odi entre persones i territoris” i n’ha posat un exemple: “la dreta espanyola més reaccionària ha volgut fer d’un dels principals signes de la nostra identitat, la llengua, un tema de confrontació jurídica, política i social”.

En referència al Partido Popular, Montilla ha assegurat que “juguen amb la nostra llengua i el nostre model de convivència lingüística per un grapat de vots”. El candidat del PSC s’ha preguntat: “Davant d’aquesta ofensiva del PP, què fa Artur Mas?”. “La dreta espanyola ataca la nostra llengua, i la resposta d’Artur Mas és criticar el president del seu país”, ha afirmat Montilla.

En aquest sentit, el candidat socialista a la reelecció ha lamentat l’actitud de Mas: “No critica l’actitud del PP, no surt a defensar la llengua: m’ataca a mi”. Montilla ha manifestat que ha estat gràcies als governs tripartits que s’ha impulsat clarament la llengua catalana al cinema, a les universitats i a les escoles. Tot, “sota les constants crítiques i calúmnies del Partido Popular”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 No te joe, bcn, 31/10/2010 - 12:19

Y la izquierda y la derecha catalanista, ataca a la nuestra.

#7 Jordi, Zaragoza, 30/10/2010 - 16:58

¿Nuestra lengua? ¿Montilla ha dicho nuestra lengua? Me parto de risa. ¿pero cree que todos los catalanes son imbéciles?

#6 kim, hospi, 30/10/2010 - 13:03

I aixó ho diu el Montilla que OBLIGA a que hi hagui un debat en castellà. Per pixar i no fer gota. Aixo es contradicció i la resta es fum.

#5 DLM, Barcelona-España, 30/10/2010 - 10:30

El colmo del cinismo. La derecha, como dice el Sr. Montilla, exige que se respete la Constitución Española que fué votada afirmativa y mayoritariamente por los Ciudadanos Españoles, incluidos los residentes en Catalunya. Por cierto, aquí votaron el 68% del Censo con el 90,4% de votos afirmativos.

#4 sulfuro sulfuro, Barcelona, 30/10/2010 - 10:10

Mas estaba demasiado ocupado en ponerse de acuerdo con Montilla para que se cieereen falso la comisi´´on sobre el caso Millet
Como de costumbre PSC y CiU se tapan sus vergüenzas con la mayor desfachatez
Comisiones a la Trias Fargas (Unió) por escándalo del de hotel del Palau (PSC)
Tutti contenti