Política · 22 de Novembre de 2010. 13:01h.

La dreta 'ultra' europea beneeix Anglada

L'austríac FPÖ i el flamenc Vlaams Belang li donen suport

La dreta 'ultra' europea beneeix Anglada

Anglada, a Cornellà-El Prat

El líder de Plataforma x Catalunya, Josep Anglada, ha rebut el suport aquest matí dels dos líders ultres amb més prestigi a Europa: el president de l’FPÖ austríac Heinz-Christian Strache i Filip Dewinter, president del Vlaams Belang flamenc.

Dewinter va afirmar que “Josep Anglada i PxC són l'autèntica esperança del moviment identitari europeu a Catalunya i a Espanya, per això som aquí recolzant-lo, perquè tots junts formem un moviment de resistència europea contra la immigració massiva i la islamització d'Europa” i va afegir que “hauríem de repatriar-los a tots als seus països d'origen per qualsevol mitjà: amb vaixell, amb avió, amb tren, o si de mi depengués, a peu!”.

Per la seva banda, el líder de l’FPÖ austríac -que és la segona força política i el principal partit de l'oposició a Viena-, va insistir que “el nostre amic Josep Anglada entrarà al Parlament català i ho farà per la porta gran perquè PxC i FPÖ compartim un objectiu comú: la preservació de la identitat històrica dels pobles europeus, que està en qüestió a causa de la immigració massiva i sense restriccions de persones de cultures alienes i a la globalització nivelladora segons el model nord-americà”.

"Estem amb Josep Anglada en la defensa de valors fonamentals com el rebuig a aquesta política d'immigració fallida, oposició a l'islamisme i suport incondicional a la justícia social, en concordança amb el nostre ideal social i patriòtic”, va insistir Strache.

A la tarda, Anglada -acompanyat dels líders identitaris europeus Strache i Dewinter i pel seu col·laborador l’ex–conseller de l’RCD Espanyol, Robert Hernando- es van desplaçar al nou estadi de Cornellà-El Prat per presenciar el partit contra l’Hèrcules.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#27 JPC, Barcelona, 23/11/2010 - 21:02

Els ignorants i indocumentats que diueu que l'Anglada és perico, hauria de saber que ha declarat moltes vegades que ell com l'Albert Rivera són furibunds culers.

#26 JUAN SIN MIEDO, Molins , 23/11/2010 - 15:40

Esta foto es muy relevante el futuro del movimiento identitario en Europa y en España es brutal. Además os digo que como ha dicho Hernando en una entrevista a e-noticies la mayoría de votos vendrán del psc, lo vais a ver, entonces el termino ultra-derecha se os vendrá encima.

#25 Duque de Berwick, Almansa, 23/11/2010 - 15:10

¿Por qué la los nacionalistas austriacos o flamencos se les denomina "derecha ultra" y a los nacionalistas catalanes no? Alguien me puede responder. Gracias.

#24 Albert, Barcelona, 23/11/2010 - 10:55

Anglada a tope. Tens el meu vot

#23 JJJ, Lleida, 22/11/2010 - 22:18

DIr que un andalus o un aragones que va venir a catalunya es un emigrant es una bestiessa. Quan un es desplaça per el mateis Estat, no es emigrant, es un germa que comparteix la mateixa Cultura i Historia que nosaltres. Els nacionbalistes catalans tot el que toquen ho converteixen en merda