Publicitat
Política · 24 de Juliol de 2009. 22:56h.

La Faes creu que s'ha acceptat la "nació catalana"

La fundació del PP valora l'acord sobre finançament

La Faes creu que s'ha acceptat la "nació catalana"

El diputat Gabriel Elorriaga, autor de l'informe

Un dels últims documents de la Fundació per a l’Anàlisi i els Estudis Socials (Faes) de José María Aznar assegura que el “fonament polític” per reformar el sistema de finançament autonòmic és “l’acceptació de l’existència d’una nació catalana diferent de l’espanyola”, segons ha informat el diari Avui. I, com a conseqüència d’aquesta acceptació, hi hauria el “procediment bilateral” que, segons la fundació presidida per Aznar, s’ha fet servir amb Catalunya per negociar la reforma.

El document està firmat pel diputat del PP al Congrés Gabriel Elorriaga. Es tracta d’un dels crítics que va oposar-se a Rajoy, tot i haver estat el seu responsable electoral en els comicis espanyols de l’any passat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Constantí, Vilanova i la Geltrú, 27/07/2009 - 08:27

El que pensi una associació neo-franquista sobre Catalunya és irrellevant. No sé què te de noticia aquest article.

#4 Albert, Barcelona, 26/07/2009 - 20:48

Si us plau, que algú els dugui paracetamol i que vagin a una teràpia que els lliuri d\\\'uns pares que els varen axafar....! A veure si d\\\'aquesta forma ens deixen en pau.

#3 Joan, Baix Llobregat, 25/07/2009 - 11:51

No calen tants estudis ni tants subterfugis per endevinar que Catalunya és una nació diferents de l´espanyola. De fet, el propi Estatut diu clarament que la majoria parlamentària així ho sent i expressa. On és el problema? Això és la democràcia.

#2 pepillo, barcelona, 25/07/2009 - 11:39

Estos pobres del PP actual ya no saben qué hacer ni qué decir para ver si algun día vuelven al Gobierno. Patético.

#1 Narcís, Igualada, 25/07/2009 - 10:27

Aquests del PP fan molta comèdia, ja fa segles que els espanyols saben que som un nació diferent, de fet sempre han actuat en contra dels catalans per aquest motiu.