Publicitat
Política · 4 de Setembre de 2009. 10:08h.

La Falange manté la marxa contra la independència

El portaveu del partit a Barcelona, Ricardo Alegret, ha anunciat que ha recorregut contra la decisió d'Interior

La Falange manté la marxa contra la independència

Ricardo Alegret, portaveu de Falange a Barcelona

Falange Española ha deixat clar que manté la manifestació convocada pel dia 13 de setembre a Arenys de Munt, al Maresme. És el que ha dit el portaveu del partit a la demarcació de Barcelona, Ricardo Alegret, que ha anunciat que ha recorregut contra la decisió del Departament d'Interior, que obligava a ajornar la marxa al dia 20. Alegret ha celebrat que el jutge hagi anul·lat el suport de l'Ajuntament d'Arenys a la consulta i ho ha atribuït a la pressió exercida per la Falange.

Falange Española manté la convocatòria, perquè està convençuda que guanyarà el recurs contra la decisió d'Interior. Alegret manté que la Generalitat els haurà de donar la raó "perquè la tenim" i els haurà d'autoritzar de nou la manifestació del dia 13.

Alegret ha volgut reiterar la "repulsa de Falange a aquest referèndum il·legal que vulnera les lleis i que va en contra de la unitat de la pàtria, Espanya", i està convençut que falangistes d'arreu de l'Estat assistiran a la convocatòria.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 SOCARREL, Mataró, 04/09/2009 - 14:46

Si Potro ,peró es que els partits bascos tambe demanen independencia i aquets Nazionalespanyolistes son de la branca faxiste i aixo ja els i va bé que belluguin la cua corrupte per el pais .Aixi de clar i català

#9 kim, bcn, 04/09/2009 - 14:35

Donç es ilegal la mani de la falange aixis que si tot va normal i es manifesten aleshores hauran de ser estomacats pels mossos... jejejejejeje.

#8 kim, hospi, 04/09/2009 - 14:30

CAT is ESP?, de la frase NO SOM ESPANYOLS I NO ENS SENTIM ESPANYOLS, quina part no entens???

#7 Joan, Baix Llobregat, 04/09/2009 - 14:24

Realment, és ben cert allò que diuen els castellans: la cara es el espejo del alma.

#6 CAT is ESP, BCN, 04/09/2009 - 14:23

Lo que no debería de existir es ERC i otros partidos que crean odio y repulsa hacia Ctalunya, dando una imagen de todos los catalanes donde no se engloba a la mayoría.
Sois todos españoles y punto, ahora mismo hay temas mas importantes en el mundo actual