Publicitat
Política · 30 d'Abril de 2009. 12:51h.

"La Feria és la festa nacional de Catalunya"

Albert Rivera argumenta que "és la primera en número de visitants, amb tres milions"

"La Feria és la festa nacional de Catalunya"

Un moment de la Feria de Abril catalana

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha afirmat en el Fórum Europa, que "es pot dir que la Feria de Abril és la festa nacional de Catalunya". Preguntat pels diners públics que rep la Fira d'Abril cada any, Rivera ha manifestat que "la Feria de Abril, agradi o no agradi, és la primera fira en número de persones i visitants de Catalunya. Per tant, podem dir que la Fira d'Abril és la festa nacional de Catalunya, perquè hi passen tres milions de persones".

"Si cal retallar subvencions, no s'hauria de començar per la Fira d'Abril, on tot el món paga les seves casetas i està establerta legalment, sinó per aquells actes als quals no va ni el tato", ha opinat. "Si suprimim totes les subvencions, jo hi estic d'acord, però totes. El que no pot ser és qüestionar els 300.000 euros de la Feria de Abril i no qüestionar els 4 milions d'euros a les plataformes de seleccions esportives catalanes".

També ha destacat que "un de cada dos catalans té pare o mare nascut fora de Catalunya i un de cada quatre catalans té pare o mare nascut a Andalusia".

Publicitat
Publicitat

84 Comentaris

Publicitat
#84 fora traidors, cardedeu, 03/05/2009 - 16:07

aquesta gent son sembradors d'odi, la musica es per unir als pobles no per fer demagogia del impeialisme fracassat decimpnonic de les forces d'ocupacio, i els que varem marxar d'espanya per guanyarnos la vid a un altre lloc, escoltrem la musica d'arre

#83 Juanc, Barcelona, 02/05/2009 - 12:42

Tanta pesadez con nación, nacional, etc,para reafirmar la que no es, hace que hasta el Sr. Rivera se equivoque. Lo que quería decir es la fiesta de la Comunidad Autónoma de Cataluña.

#82 marti, gava, 02/05/2009 - 12:31

SOY ANDALUZ Y ME COLOCARON EN CATALUNYA A LOS TRES AÑOS, Y ME IMPORTA UNA PUTA MIERDA LA PACHANGADA DE LA FERIA DE ABRIL....

#81 Tià, Paisos Catalans, 01/05/2009 - 21:22

En el comentari aquest matí,he dit ENDEMIA i volia dir PENDEMIA,pitjor que la epidemia,no feu res més,fomentar odi;com a politics,dels nostres impostos,teniu la obligació de
vetllar perque la gent no pateixi ni atur ni delinquencia;Aixo No en parleu mai

#80 sulfuro sulfuro, Barcelona, 01/05/2009 - 20:04

En Cat hay festejos populares con más nivel pero ninguno con con tanto poder de convocatoria. Lo malo es que los que mandan usan el dinero para comprar voluntades.
Y ¿dónde está la nación? De momento es
utopía preambular y de ahí no pasara
A pazarlo