Publicitat

A subhasta les vint-i-cinc seus de Convergència

La fi del pujolisme

La nova seu del PDECAT al carrer Calàbria de Barcelona, que no se sent hereu de CDC

La desaparició de Convergència Democràtica de Catalunya, el partit que va governar Catalunya durant vint-i-tres anys, encara cueja. Vint-i-cinc seus de l'antiga CDC han sortit a subhasta pública després que l'administrador concursal, després de comptabilitzar tots els béns i tots els deutes, determinés que el partit era insolvent i comptabilitzés un deute total d'11,9 milions d'euros enfront d'una massa d'actius de 8,5 milions.

La venda es produirà el pròxim 2 de desembre, segons ha comunicat l'administració concursal pel procediment al jutjat mercantil número 9 de Barcelona. Les condicions són senzilles, no hi haurà ni puja mínima ni màxima. Tot i això, les ofertes que no superin el 75% del valor de l'inventari quedaran supeditades a l'aval de l'administració concursal.

La descripció dels immobles es poden trobar en la web de l'empresa Auction Group, que és l'encarregada de la subhasta. En total, hi ha quatre locals a Igualada; tres a Tarragona i a Lleida; dos a Mataró, a Granollers, a Sant Feliu de Llobregat i a Figueres; i un a Barcelona, a Reus, a Tortosa, a Mora d'Ebre, a Amposta, a Castelldefels i a La Pobla de Segur. 

CDC va ser fundada per Jordi Pujol l'any 1974 i després de trencar la coalició de CiU amb Unió, va presentar-se amb ERC el 2015 sota la marca Junts pel Sí. L'any 2016, just després del naixement del PDeCAT, el partit va decidir dissoldre's, però no va ser fins a l'any passat que va presentar un concurs de creditors i ara està en la darrera fase de liquidació. El 2018 la formació va ser condemnada a pagar sis milions d'euros pel cas Palau.

 

- Bizum: 600.43.49.84
- Patreon: https://www.patreon.com/xriusenoticies
- Tienda online: https://xavierrius.myspreadshop.es/

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 The walking dead, Girona, 11/11/2021 - 11:55

Ara tornen a passejar en Pujol, fer que digui quatre mentides sobre el concert econòmic que ell mateix va rebutxar i els de la corda aplaudint amb les orelles (tots cobrant). Una comèdia més d'aquesta xarlotada que sols serveix per engreixar panxacontents.

#4 Capit@n España, Purgandus populus!!, 10/11/2021 - 22:47

"El Govern central ha fet una jugada indigna, D'ara endavant, d'ètica i moral en parlarem nosaltres. No ells", Jordi Pujol 1984

#3 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 10/11/2021 - 22:14

La mafia pujolista solo se ha transmutado, pero sigue desgobernando la Degeneralitat. Lo sabemos todos.

#2 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 10/11/2021 - 21:44

Recordeu quan es pasejaven pel califat sota pali, petonejant criatures i tietes, eren ovacionats com estrellas del rock i ningu gosava aguantarlis la mirada

Quins anys aquells de l´oasi de Pujol sense Fiscalies ni Guardia Sivil obestinades en exterminarlos. Temps de flors, violes i trespercents.

I els Ferraris quatribarrats del Teodorin

#1 Marcial Heredia, el circo de la tele, 10/11/2021 - 21:24

Algún billetito encontrarán escondido con 23 años de trasiego.