Publicitat
Política · 18 de Maig de 2019. 19:28h.

La filla de Matamala assenyala un columnista del Diari de Girona

Li diu a Albert Soler que "ets un dèspota, maleducat i aprofitat. La vida et posarà al teu lloc"

La filla de Matamala assenyala un columnista del Diari de Girona

La filla del senador electe i amic de Puigdemont, Josep Maria Matamala, Neus Matamala, ha carregat contra el periodista del Diari de Girona Albert Soler per un article anomenat "Un botiguer torna de vacances" en el qual ironitzava sobre la situació de Matamala i Puigdemont a Waterloo i criticava la rebuda que centenars de persones van oferir-li a l'aeroport de Girona.

"Et diré 2 coses Albert Soler, que aquest article el recordaràs cada dia que tinguis el valor de mirar-me a la cara per Girona i que mai cap dels teus fills estarà la meitat d'orgullós del que jo ho estic del meu pare. Ets un dèspota, maleducat i aprofitat. La vida et posarà al teu lloc" ha escrit Neus Matamala en una piulada en resposta a l'escrit de Soler.

twit1.jpg

El senador electe i amic de Carles Puigdemont, Josep Maria Matamala va ser rebut dimarts al matí per centenars de persones al crit de "Puigdemont és el nostre president" i "Visca Catalunya lliure" a l'aeroport de Girona - Costa brava procedent de Brussel·les. L'empresari, que portava 18 mesos acompanyant a l'expresident Carles Puigdemont a Waterloo, va tornar després de ser escollit senador.

En l'article "Un botiguer torna de vacances", Soler va afirmar que Matamala "s'ha estat un any i mig vivint a Waterloo perquè li ha donat la gana, i ha tornat quan li ha passat per la fava, ja que ningú el reclamava". El periodista també comparava la rebuda que li van fer a l'aeroport amb "un marine que tornava després de sis anys pres al Vietcong" i lamenta la imatge de "paletos provincians" que es projecta.

"L'oportunitat de quedar com a paletos provincians era massa llaminera per deixar-la escapar, així que un grup de gironins amb res millor a fer, més les autoritats municipals i autonòmiques, ocioses per definició, van anar a rebre'l com si fos un marine que tornava després de sis anys pres al Vietcong. Semblava l'entrada de Jesús a Jerusalem, hosanna, no li faltava a en Matamala més que entrar a Girona a cavall d'un burro" va escriure.

"En Matamala passarà a la història per ser dels pocs homes que va anar per tabac i han tornat, és normal que els seus éssers estimats desbordin emoció, l'estadística no jugava a favor del retrobament. És cert que a vegades les llàgrimes familiars són de decepció, un s'ha desfet de tots els records del fugat, la cadira del cap de taula, uns quants discs, roba vella que només feia nosa, el Grecian 2000, la tovallola de platja, tres biografies de Puigdemont que ja ningú no llegiria, i un pot de laxant" va comentar.

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#44 Sergi Sergio, Barcelona, 20/05/2019 - 14:27

Todos estos solo quieren "su llibertat d'expressio" porque todo es suyo, els carrers son nostres, l'escola es nostra, Catalunya es nostra, tot es nostra.

#43 Josep, Barcelona, 20/05/2019 - 12:29

Un periodista contra la llibertat de expressió, o pot ser es que fa mes de polític que de periodista

#42 Vicky, Mataró, 20/05/2019 - 10:16

La hija de Josep Mª Matamala es demasiado educada , a este tal Albert Soler debería haberlo llamado Inda o peor aún Jiménez de los Santos cualquiera.

#41 Rambo VII, Belgique, 20/05/2019 - 00:24

La nova versió de Rambo ja als cinemes. Starring Jamie Badkiller, argument: El Rambo amb baretina torna de Waterloo per lluitar contra els opressors del Senat a Madrit, tindrà un escuder grassonet anomenat Ruffi amb molta mala llet per fer front als malvats madrilenyus. Sang i fetge assegurat, no us ho perdeu.

#38 Tv3% Live, Queralbs sur Pujolt, 19/05/2019 - 15:45

Albert Soler un escritor increible.
Convertido en un periodista de guerra en una zona taliban.