Publicitat
Política · 14 de Novembre de 2009. 12:19h.

La fiscalia demana imputar l'excap jurídic de la CCMA

Ramon Bergós va ser destituït de la fundació de l'Orfeó

La fiscalia demana imputar l'excap jurídic de la CCMA

El president del consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audivosuals (CCMA), Albert Sáez, la directora general de la CCMA, Rosa Cullell (al mig), i la directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas

L'advocat Ramon Bergós, que va ser secretari de la fundació Orfeó Català-Palau de la Música i cap jurídic de la Corporació Catalana de Mitjans Audivosuals (CCMA), està inclòs, amb tres persones més, a la llista de noves imputacions que la fiscalia ha demanat que declarin davant el jutge Juli Solaz, que s'ocupa del cas

La nova direcció de la fundació va destituir el 20 de setembre a Bergós com a secretari de l'entitat per haver ordit presumptament un engany a la inspecció d'Hisenda per encobrir les irregularitats comptables en la institució. També va dimitir dels serveis jurídics de la CCMA.

La fiscalia pretén que Bergós doni explicacions davant del jutge de la seva presumpta relació amb el desviament de fons del Palau, després que en la seva declaració judicial Millet i Jordi Montull l'involucressin en el cas.

En la seva declaració, els dos principals imputats van implicar Bergós en l'assessorament de les factures falses amb què presumptament es va perpetrar el desviament de fons.

El fiscal també ha demanat que declarin com a imputats Gemma Montull, exdirectora financera de l'entitat i filla de la mà dreta de Millet, i els ex tresorers Pau Duran i Enric Álvarez.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 victòria, vilassar, 14/11/2009 - 22:01

Parlarem del cas Millet i de la corrupció urbanística fins l'avorriment, però no direm un mot sobre les consultes del dia 13 de desembre. Hi ha una "omertà" imposada a TV3 i als mitjans dominats pels socialistes sobre el tema.

#3 carles, hospitalet, 14/11/2009 - 18:33

Deu n'hi-do del titular, digne de la Belén Esteban, no s'informa es manipula i embolica que fa fort.

#2 Josep, Barcelona (Ni Un DURO a la MARATO), 14/11/2009 - 18:12

La conclusió es obvia: Bergós es el secretari de la fundació La Marató. Per tant jo aquest any em guardarè prou de posar hi ni un duro, no sigui que acabi amb els diners del seu amic Millet a Suissa.

#1 Miquel, Barcelona, 14/11/2009 - 15:48

En principi; en Bergos ha estat cessat de la Corpo. Pero tothom sap que continua anant pel despatx - li tenen reservat-. Es intocable perque es amic de la Cullell. A mes, els assumptes importants li encarreguen al seu despatx particular