Publicitat
Política · 18 de Juny de 2019. 21:39h.

La fiscalia denuncia "tracte privilegiat" de la Generalitat a Oriol Pujol

El ministeri públic al·lega que té "un tercer grau encobert" per ser fill de l'expresident

La fiscalia denuncia "tracte privilegiat" de la Generalitat a Oriol Pujol

La consellera de Justícia, Ester Capella (Foto: Parlament)

La fiscalia ha denunciat el que considera un "tracte de favor" de la Generalitat a Oriol Pujol mitjançant un "tercer grau encobert" per ser el fill de l'expresident Jordi Pujol. En un escrit al Jutjat de Vigilància Penitenciària 2, el ministeri públic demana que es revoqui l'acord de la junta de tractament de Brians 1 que li autoritzava a sortir de la presó per treballar i exercir un voluntariat social.

El Ministeri Públic sosté que l'exdirigent de CiU no ha passat ni dos mesos a la presó, condemnat per corrupció política, i ja ha rebut un tercer grau, i ho relaciona amb el fet que sigui el fill de l'expresident Pujol. "Ens trobem davant d'un tercer grau encobert i una total falta de respecte" denuncia el ministeri públic en el text.

"L'única excepcionalitat del supòsit és que l'intern és fill de l'expresident de la Generalitat" afirma la fiscalia en l'escrit, recalcant que l'expolític ha rebut un tracte privilegiat, ja que va ser "membre destacat durant molts anys del partit fundat pel seu pare i que aquest partit és antecedent directe del qual actualment governa a la Generalitat".

op.jpg

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Timbaler , Bcn , 19/06/2019 - 12:12

El trato de favor de Extremadreta Republicana de Cataluña a Oriol Pujol es una imagen difamante del procés y de sus políticos ante Europa. Viene muy bien para su descrédito

#8 botifler1914, Waterlux, 19/06/2019 - 10:42

Ya se sabe que por un hijo se hace lo que haga falta.

#7 Jordi BR, L'H, 19/06/2019 - 10:20

Totalment d'acord, imperdonable el tracte de favor de la Generalitat per Oriol Pujol, que no deixa de ser un lladre i ha de rebre el mateix càstig sense privilegis com qualsevol altre.....però té gràcia que ho denuncii fiscalia que van ser els primers en oferir-li un tracte de favor reduint molt la pena i la multa

#7.1 pepe, andorra, 20/06/2019 - 15:09

lo cortes no quita lo valiente y lo de los tratos es algo habitual en los juzgados, aunque en este caso yo no lo hubiera hecho ya q habia indicios mas q suficientes para empurarlo mucho mas y sacarle hasta los higadillos, como hace Hacienda con el resto de españoles, no sea q los separatas vascos y catalanes se queden sin dinerito.

#6 rosa, Barcelona, 19/06/2019 - 09:49

A un pare de família l'engarjolen per robar una poma per donar de menjar als seus fills i aquests que han robat milions tant campans pel carrer........No serà, pot ser, que els reparteixen entre els seus amics?.Sra Capella (trànfuga que s'ha de fer perdonar) si robo i mengarjolen, em deixarà lliure?

#5 Chris, Lleida, 19/06/2019 - 08:55

Buena república les va a quedar a estos reductos fachas.