Publicitat
Política · 25 d'Agost de 2011. 20:14h.

La Fiscalia investiga PxC

Veu "alarmat" la crida a una "nit de ganivets llargs" contra els imams

La Fiscalia investiga PxC

Comentari al perfil de PxC de Terrassa

La Fiscalia de Barcelona ha obert una investigació a Plataforma per Catalunya (PxC) per un comentari en el perfil de Facebook del partit a Terrasa, en què feia una crida a "una altra nit dels ganivets llargs contra els imams", en al·lusió als assassinats polítics comesos pels nazis l'estiu del 1934.

La investigació s'ha obert després que la plataforma SOS Racisme presentés un escrit davant el fiscal especialitzat en Delictes d'Odi i Discriminació alertant d'aquest comentari "alarmant" perquè es prenguessin les mesures oportunes, segons han explicat a Europa Press fonts de SOS Racisme.

El comentari a la xarxa social diu concretament: "desgraciats fills de puta tots els imams, necessiten una altra nit dels ganivets llargs, així s'acabaria el problema d'aquesta gentussa".
 Els improperis no acaben aquí, i acaba el comentari afegint: "no podreu vèncer-nos ni morts, i acabarem amb la vostra porqueria".

El líder de la formació, Josep Anglada, s'ha desmarcat del missatge que ha assegurat no compartir, i ha justificat que el compte des del qual s'han abocat els insults "no és propietat de PxC".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#3 blabi, barcelona, 26/08/2011 - 12:24

Qualsevol persona pot posat el que vulgui a les webs dels partits. Els partits políticos no son responsables del que escriu la gent. Això apart, espanta com es vulnera el dret a la lliure expressió. Les paraules no fan mal (almenys fisic), només els fets.