Publicitat
Política · 23 de Setembre de 2019. 14:21h.

La Fiscalia parla de "grup terrorista"

Preparats per actuar contra "objectius seleccionats per un grup de militants dels CDR"

La Fiscalia parla de "grup terrorista"

La Fiscalia de l'Audiència Nacional imputa als 9 detinguts en una operació de la Guàrdia Civil aquest matí a Catalunya els delictes de terrorisme, rebel·lió i tinença d'explosius.

En la seva nota, la fiscalia qualifica els detinguts de "grup terrorista de caràcter secessionista". Segons el ministeri fiscal, estarien preparats per actuar contra "objectius seleccionats per un grup de militants dels CDR".

La fiscalia assegura que davant la "certesa de les accions que s'anaven a perpetrar", s'ha procedit a les detencions. Diuen que "podrien haver ocasionat danys irreparables ja que els preparatius estaven molt avançats". Les accions s'haurien fet en entre l'aniversari de l'1 d'octubre i l'anunci de la sentència del judici del procés.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Didac, Barcelona, 24/09/2019 - 16:07

Ara és l'hora de caçar a tota aquesta trepa de pijos desbocats i aplicar-els-hi mà dura. La veritable policia que ha d'actuar es la Guardia Civil i la Policia Nacional que son els únics que defensen les llibertats dels ciutadans. Ja ha quedat abastament demostrat que la Genestapo formada per gossos es la policia politica dels sediciosos.

#1 AnnaMollet, Mollet, 23/09/2019 - 14:46

Artur Mas, Jordi Pujol, Oriol Junqueras, Puigdemont, Torra, TV3, ellos son culpables de crear el caldo de cultivo para el nacimiento del terrorismo separatista en Catalunya; han sembrado odio y ahora recogemos su cosecha.