Publicitat
Política · 18 de Desembre de 2018. 16:46h.

La fiscalia troba un "disbarat" que els Mossos identifiquin els que despengen llaços grocs

Però arxiva la investigació perquè no hi veu "infracció penal"

La fiscalia troba un "disbarat" que els Mossos identifiquin els que despengen llaços grocs

La Fiscalia Superior de Catalunya ha arxivat la investigació que mantenia oberta contra els Mossos d'Esquadra per la identificació a catorze persones que treien llaços grocs a Vandellòs, Mora la Nova i Tivissa en concloure que no hi ha "infracció penal" en l'actuació. El ministeri fiscal, però, s'ha mostrat molt crític amb l'actuació dels agents, considerant-la "desencertada", "incorrecta" i "inadequada" i titllant-la d'un "autèntic disbarat". "Resulta si més no desafortunada, per no dir que constitueix un autèntic disbarat" afirma el fiscal en l'escrit.

En el decret d'arxiu, el tinent fiscal Pedro Ariche ordena a la Fiscalia de Tarragona que investigui la filtració a particulars de part de l'atestat policial sobre la identificació de les 14 persones que van treure llaços grocs pels tres municipis del Baix Camp i la Ribera d'Ebre.

Els Mossos d'Esquadra van identificar la matinada del 17 d'agost a 14 individus com a possibles autors de danys al domini públic a la comarca de la Ribera d'Ebre i Baix Camp en ser alertats pels veïns que a Móra la Nova hi havia un grup d'encaputxats que despenjava llaços grocs, símbols independentistes i cartells que demanaven l'alliberament dels dirigents independentistes presos.

La fiscalia va obrir diligències d'investigació i va demanar al comissari en cap dels Mossos que informés dels criteris d'actuació de la policia davant retirada de "simbologia partidista" arran de la denúncia de l'associació Impulso Ciudadano.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Karin, Barcelona, 19/12/2018 - 09:22

Fins que el mal anomenat cos de MoSSos no passi a dependre directament del ministeri de l'interior i s'anulin les competencies d'ordre públic, aquests pocavergonyes dels sediciosos la utilitzaran com a terror contra els democrates. L'altre opció es que tota la plantilla es rebeli contra els fanatics que els manen i s'adhereixin a la G.Civil

#2 opinador, Barcelona, 19/12/2018 - 03:53

Ays, los mozos, ese gran cuerpo armado que tenemos, que cuando hay un atentado terrorista yihadista corre como pollo sin cabeza sin saber qué hacer, y que sólo sirve, a la voz de su Amo, para atemorizar a los catalanes demócratas

#1 gurguri, barcelona, 18/12/2018 - 18:45

Los Mossos la policia de todos.La utilizan los independentistas para sus fechorías.Al frente 2 inútiles que no saben nada de policia.BUCH y DUART.Naturallmente han viajado estos dias a ver al gran gurú fugado.Los ciudadanos pagamos la fiesta.