Publicitat
Política · 8 de Setembre de 2008. 11:12h.

La fórmula d'Antoni Vives per a dedicar-se a la política

Un dirigent de CDC proposa quatre 'p': "provar contínuament", "perseverança", "pensament positiu"i "passió"

La fórmula d'Antoni Vives per a dedicar-se a la política

Vives, en una imatge d'arxiu

El regidor de CDC a l'Ajuntament de Barcelona Antoni Vives (Barcelona, 1965) considera que per a fer de polític cal les quatre "p", segons el llibre "Per què faig de polític?" (Pòrtic") en el que explica els motius "als meus fills" els motius que l'han dut a l'activitat política. "En primer lloc la 'p' de contínua", és a dir, "provar continuament" que vol dir "pensar sense parar, projectar sense parar; fora mandra!". "En segon lloc, la 'p' de perseverança", "la tercera és la 'p' del pensament positiu" i finalment "la 'p' de passió, una passió que ha us ha de sortir de molt endiins".

Vives -a diferència de David Madí, que preferia el general Patton en el seu llibre "Democràcia, a sang freda"- destaca "el general Eisenhower per la seva capacitat per a "fer front a situacions complexes". Eisenhower va manar les forces aliades a Europa durant la II Guerra Mundial i potseriorment va arribar a president dels EUA.

El dirigent de Convergència, que va començar a l'MDT, adverteix també que "el polític pot viure atemorit pel fracàs", però que "una de les condicions per fer la feina de políti és no defallir". Antoni Vives, que va ser membre de l'executiva d'ERC abans d'ingressar a CDC, ha estat també Secretari General del Govern amb CiU i director de la Fundació Ramon Trias Fargas.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 A., Barcelona, 08/09/2008 - 12:29

La única p q ha d haver-hi a la política, és la p de privatització de la gestió pública. Prou polítics i funcionaris i benvingudes empreses i gestors que competeixin per la gestió. Estem farts de subvencionar un estat del benestar q no funciona bé