Política · 11 de Juliol de 2021. 18:23h.

La fórmula de Ciutadans per sortir del procés

Respecte a la llei, una persona un vot, "rehabilitació" del castellà i una TV3 "plural", entre altres reivindicacions

La fórmula de Ciutadans per sortir del procés

Ciutadans ha traslladat un document a la resta de grups parlamentaris amb vuit punts per, sota el seu parer, sortir del procés i millorar la "convivència" a Catalunya, segons va revelar el president del grup, Carlos Carrizosa, durant el ple d'aquesta setmana. "Són vuit punts, al nostre parer, bàsics per a conviure en concòrdia en qualsevol regió de qualsevol país democràtic", va afirmar Carrizosa.

"Un és el respecte a la llei. Dues, una persona, un vot. Tres, que es garanteixin les condicions per a la inversió i el creixement. Quatre, que es respecti el que és espanyol. Cinc, la rehabilitació del castellà a Catalunya. Sis, TV3 i Catalunya Ràdio plurals. Set, institucions catalanes per a tots de tots. I, vuit, el cessament d'atacs a les institucions de l'Estat".

94389-carri.jpg

Carlos Carrizosa també va demanar un "canvi de rumb" i "el respecte a l'espanyol a Catalunya". "Hem vist -va posar com a exemple- a un monitor d'esplai de la CUP, precisament, doncs, vanagloriant per Twitter que li havia dit a un nen que la samarreta de la selecció espanyola no la portés l'endemà de l'escola".

"El senyor de la CUP ara mira cap avall com si no sentís el que estic dient. A mi m'agradaria que el seu grup sabés reconèixer que això està malament i que ho digués públicament i que condemnés que un simpatitzant seu fos tan... Bé, no sé ni com qualificar-ho, perquè es va ficar amb un nen que portava una samarreta de la selecció".

D'altra banda, ha reclamat una "TV3 i una Catalunya plural". El dirigent de Ciutadans ha recordat que "la cobertura informativa que es va donar al partit Espanya-Croàcia, amb rècord d'audiència a Catalunya, a TV3 no hi va haver imatges. Va ser per al·lucinar. Hi havia imatges d'altres partits, però d'aquest, no. Una selecció que està feta per boníssims jugadors catalans".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Joan Ferrandis, Barcelona, 12/07/2021 - 15:34

C's tendría que ilusionar nuevamente a sus votantes en la reforma de Estado, para acabar con el clientalismo, y promover una nueva Ley Electoral. En Cataluña ha de poner el acento en acabar con el pujolismo y promover una sociedad catalana abierta, bilingüe y cosmopolita, lejos de la política de seguidismo al nacionalismo del PSC.

#6 recordad 6 y 7 de septiembre, secesión es fascismo, 12/07/2021 - 12:36

la fórmula de Cs ya se vió claramente: sacar mayoría de votos y salir por patas hacia Madrid

#5 bejota , bcn, 11/07/2021 - 20:38

Otto Von Bismarck : "España es el pais más fuerte del mundo: los españoles llevan siglos intentado destruirlo y no lo han conseguido".

#4 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 11/07/2021 - 20:01

Catalunya necesita que los principios del partido liberal progresista español llamado Ciudadanos se pongan en marcha cuanto antes para salir del pozo del Procés y volver a ser la mejor ¡Adelante PLPE-Cs!

#3 Arnat, Barcelona, 11/07/2021 - 19:56

El plantejament de Cs es molt correcte pero peca de ser massa benevolent. En la situació que els sediciosos han portat aquest dissortat territori només li cal un bon xarop de mà dura i això es notaria amb un tancament de l'eixeta dels diners publics. Llavors veuriem tota la claca de la banda com abaixarien el cap i es guardarien prou de malifetes