Publicitat
Política · 18 de Juny de 2020. 11:57h.

La fórmula Roldán

La líder de Ciutadans proposa estalviar 900 milions d'euros "tancant xiringuitos"

La líder de Ciutadans, Lorena Roldán, ha denunciat que l'impost de successions "perjudica la classe mitjana treballadora" i ha proposat a la Generalitat un pla d'estalvi de 900 milions d'euros sense necessitat de recórrer a aquest impost.

Roldán ha plantejat que si "tanquen xiringuitos, si acaben amb les duplicitats administratives, amb els endollats, amb les despeses supèrflues d'activitats improductives, amb alguns dels comitès d'experts podrien recaptar 900 milions d'euros sense necessitat de posar la mà a la butxaca dels catalans ni mantenir impostos injustos com aquest".

La dirigent de la formació taronja ha afegit que "els importa tan poc que ni tan sols hi ha un representant del Govern en aquest hemicicle". "No hi ha res més irresponsable que un Govern que pensa només en els seus propis interessos quan pitjor ho està passant la ciutadania", ha reblat.

Lorena Roldán ha defensat l'eliminació d'un impost "discriminatori, desigual i injust" i ha retret al Govern que "els discursos de sacrifici per Catalunya els queden molt bonics, però realment només saben sumar ingressos a costa dels catalans".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#12 Y TÚ?, sabadell, 18/06/2020 - 13:55

bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla

yo me paso a VOX!

Y TÚ?

#12.1 Manuel Valls (Socialista), Socialista, 18/06/2020 - 14:16

vete a tomar por cu., facha de mierd.!

COLAU! COLAU! COLAU! COLAU!

TOURISTS GO HOME!

FUCK NISSAN!

SÍ - SÍ !

Colegios públicos disponibles para el referendum separatista!

y sobreto:

GRAN LAZO AMARILLO en el ayuntamiento !

#11 Apituds polítiques actuals, Gotland del sud, 18/06/2020 - 13:47

Si ets un regidor d'ajuntament i no has pogut demostrar que fas quelcom, aleshores manes que tallin els arbres centanaris d'algun prac o passeig, si ets conseller o alt càrrec i encara no has fet res per donar-te a coneixer, llavors muntes un parell de xiringuitos nous. No et quedis sense fer res malgrat que sigui una estupidesa.

#10 Aritmètica bàsica, Girona, 18/06/2020 - 13:44

No cal que ens ho diguin, multiplicar xiringuitos no serveix més que per a endollar parents i coneguts. Augmentar la despesa de diner públic i complicar els tràmits. La tendència ja ve de l'època Pujol amb els consell comarcals i altres ensarronades inútils, pero no hi ha res a fer. Pel que fa als drets de successió, un altra atracament vergony

#9 marc, barcelona, 18/06/2020 - 13:35

Solo 900? Ha hecho mal los calculos teniendo en cuenta que envolverse en la bandera es el principal negocio en catalauña y del que vive muchisima gente, solo en el chiringuito de tv3 ya son casi 300 millones, telemadrid cuesta 70 millones, luego te pones a mirar todo lo demas y los sueldazos que se autoimponen y se va mucho mas haya de 900 millones

#8 Neferu, Barcelona, 18/06/2020 - 13:27

Que el impuesto de sucesiones lo pague aquellos que su patrimonio supere el millón de euros y dejen tranquilos a los ciudadanos que a duras penas tienen como único patrimonio la casa donde han vivido toda la vida y que han pagado con esfuerzo y fatigas. ¡¡Ya está bien de robarnos para que uds. puedan vivir como millonarios