Ni autodeterminació ni amnistia

La foto

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha admès que "les posicions estan molt allunyades" -entre el govern espanyol i el govern català-. Sánchez ha manifestat que en la mesa de diàleg han acordat apostar per una negociació "sense presses, sense pausa i sense terminis".

Tot i les posicions "allunyades", Sánchez ha explicat en la roda de premsa posterior a la reunió amb el govern català que tenen un punt en comú, coincideixen que la mesa de diàleg "és el millor camí per trobar solucions".

El president espanyol ha tornat a descartar la possibilitat de celebrar un referèndum d'autodeterminació a Catalunya. "Ni l'amnistia ni el referèndum són possibles. La societat catalana no pot patir més fractures". "Vivim junts i hem de decidir junts", ha afegit.

Pedro Sánchez també ha demanat al president de la Generalitat "que compti amb l'opinió de tots els catalans". "El Govern d'Espanya es pren seriosament aquesta crisi i vol resoldre aquesta crisi", ha aclarit.

 

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#16 El Liang Shang Pooh, Girona, 16/09/2021 - 09:57

Shin Independencia, Shin Autodeterminació, Shin Referendum, Shin vergonya. En resum EL LIANG SHIN POOH- AMB BARRETINA ENLLOC DE BARRET DE PALLA.

#15 No sigueu ingenus...., Tarragona, 16/09/2021 - 09:47

Si tenen al seu favor l'exèrcit, la policia, la judicatura, les clavagueres, la mamella de l'expoli fiscal, és a dir tot el poder, per què han de transigir amb l'autodeterminació i l'amnistia ?

#15.1 Qui és l'ingenu?, Barna, 16/09/2021 - 12:56

I sabent tot això, què cony hi foten a la "mesa" de diàleg?, el paripè guanyant temps per que passi la legislatura de tots dos?, o prenent el pel a la babauada que els vota?. A més, si es tracta de dialogar ja hom pot esperar que no en surtirà res de concret, altra cosa fora una "mesa" (collons quin nom) de negociació. Una comèdia com una ca

#14 Pregunto jo, Tarragona, 15/09/2021 - 23:45

Patufet, fins quant creus que podras enganyar al independentisme ???

#13 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 15/09/2021 - 22:06

La ingent capacitat d´inventar nous "relats" magics, de teatralitzar i hamelinitzar el seus deliris, el gregarisme de la seva acabestrada feligresia i la imperiositat de no malmetre de cap de les maneres el control del botí em fa ser molt optimista i pensar que la diversio no s´ha acabat ni muchisimo menos.

La seva supervivencia depend d´aixo.

#12 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 15/09/2021 - 21:40

Mecachis !!!. El Aragonés ya esta pensando en retirarse a Aragón. La Rahola tendrá q esperar, mientras a ponerse como una bola.