Publicitat
Política · 13 d'Octubre de 2011. 16:26h.

La fundació de CDC convida el candidat d'ERC

Josep Ramoneda i Oriol Bohigas, propers al PSC, també donaran suport a Alfred Bosch

La fundació de CDC convida el candidat d'ERC

Mas, Ferrer i Colomines, en un acte de la CatDem

Cop d'efecte d'Alfred Bosch. El candidat d'ERC a les properes eleccions generals presentarà el proper llibre, I ara què?, amb la presència de personalitats properes al sector sobiranista de Convergència Democràtica (CDC).

L'acte tindrà lloc a la Fundació Catalanista i Democràta (CatDem), que dirigeix Agustí Colomines, en teoria propera a CDC. Fonts proximes a Alfred Bosch han admès que "a sobiranistes de CDC no els hi fa el pes Duran com a cap de llista, per això el presentem aquí".

L'elegible d'Esquerra també rebra el suport de dues personalitats considerades properes al PSC: el director de Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), Josep Ramoneda, i l'exregidor de l'Ajuntament, Oriol Bohigas.

Durant la presentació del llibre, està previst que, a banda de l'autor, també hi intervinguin Colomines, Ramoneda, Bohigas i Joan Tarrida, editor de Galaxia Gutenberg.

Aquest llibre de Bosch és una reflexió personal "feta de pàgines viscudes i reflexions que van des de les primeres manifestacions pel Dret a Decidir fins a la consulta sobre la independència de Barcelona".

L'exconsellera d'Ensenyament amb Jordi Pujol, Carme-Laura Gil, ja va escriure en una entrada al seu bloc que el candidat d'Esquerra és "intel·ligent i cautelós. Home sense carnet de partit però amb lleialtats fermes i explícites a Catalunya i a Junqueras".

"Radicalment demòcrata, Catalunya serà independent si així ho determina la societat catalana. Intel·lectual compromès, actiu que no activista. Raresa inhabitual al país que un assagista, un novelista pluriguardonat sense gestos grandiloqüents accepti ser la veu i el rostre d'un partit polític , en el seu cas d'ERC, a l'escenari institucional de l'espanyolisme, el Congrés", va afegir.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#12 demostenes, atenes, 14/10/2011 - 11:08

Home, dir-li independent a un personatge com al Bosch que ha estat alt càrrec del tripartit a vecepresidència i que ha militat 15 anys a ERC, és faltar a la veritat.

#11 Bernd, Barna, 14/10/2011 - 10:00

Més aviat és al revés: és ERC que sol·licita de fer l'acte a la CatDem que, com a entitat sobiranista, té molt de sentit que gent d'ERC s'hi senti còmode, no? I si hi ha ganes d'acostament a CiU, encara més. Això és normalitat.

#10 Yomismo, España, 13/10/2011 - 22:02

Este es el abrazo del oso de CiU a ERC.

Guiños de CiU a ERC para chupar votos de esquerra de cara al 20-N y después del 20-N escenificación del pacto CiU-ERC en la Generalidad de Cataluña y ruptura a pasos con el PP en toda Cataluña. Ese es el plan de CiU.

#10.1 kimet, bcn, 14/10/2011 - 01:17

Si ho critiques deu ser bo. 62 de CiU 10 de ERC es una majoria CATALANA al parlament. I guaita que PSOE PP= 56. Aixó es lo que et cou !

#10.2 Bernd, Barna, 14/10/2011 - 11:20

Y eso es un problema? Eso es la normalidad democrática en cualquier lugar del mundo democrático y libre. Por lo visto parece que no es el caso de España.

#8 Republicà, Barcelona, 13/10/2011 - 20:20

Al Duran li haurà crescut el cabell de cop veient aquesta notícia. Els de CDC fent campanya per ERC i passant d´ell...

#6 karl, bcn, 13/10/2011 - 18:02

No tinc ni idea de com és però he sentit un parell d vegades aquest bosch i el seu discurs m'ha semblat coherent.

#6.1 Pep, vic, 13/10/2011 - 18:51

home si algú de CDC es sobiranista em sembla que votar a Duran per molt que sigui de la coalició li ha de fer remore l'estòmeg una mica.

#6.2 kimet, bcn, 14/10/2011 - 01:23

#6.1

Pep, vic. A Convergencia n'hi ha molt, pero molt sobiranista. Pero crec que Duran fa la seva tasca, la seva feina es de fer de diplomatic en l'extranger i representant del nostre pais. I es el que fa. Quan els economistes son soberanistes no cal discutir.