Política · 21 de Març de 2013. 09:47h.

La fundació de CDC veu un "cop molt fort al procés sobiranista"

Consideren Oriol Pujol "gairebé" sentenciat, lamenten les "notòries divergències" amb Unió i critiquen ERC per "no estar a l'altura"

La fundació de CDC veu un "cop molt fort al procés sobiranista"

Mas i Colomines, en una foto d'arxiu

La fundació Catdem en la seva editorial, considera que "la imputació d’Oriol Pujol és un cop molt fort al procés sobiranista català. I ho és perquè aquest procés ha pres volada, siguem honrats, quan el president Artur Mas va decidir agafar-ne les regnes i posar la directa".

La fundació de CDC considera que "els ensurts de CiU són cada vegada més grans. El primer, i més important, va ser el retrocés electoral del 25-N, els efectes del qual es van concretant dia a dia. Les divergències entre els socis de la federació són cada vegada més notòries, sobretot perquè el soci 'necessari' no sap estar a l’altura de les circumstàncies i actua amb un partidisme excessiu".

"El cop de gràcia ha arribat ara, amb la imputació d’Oriol Pujol, a qui cal reconèixer que el cognom i les presumptes irregularitats d’altres membres de la seva família han perjudicat, i molt. És injust, però és exactament així. La contundència de la interlocutòria és gairebé una sentència", indica, a més de sentenciar que "el procés sobiranista rep un cop fort perquè debilita una mica més el partit sobiranista majoritari".

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#29 Kropotkin, Vic, 22/03/2013 - 08:20

Los C's decimos ser "progresistas", pero hay saltos constantes PP?C's Albert Ribera, Carina Mejias y viceversa (Maite Nolla, Esperanza García, JC Girauta?)...juas, juas

#28 Gavarres, Girona, 21/03/2013 - 23:06

Despres de tants anys, els espanyols continuen amb una sola llicó apresa, es pensen que atacant a catalunya la majoria de catalans ens agradarà ser i sentirnos espanyols. IMPOSSIBLE. No hi ha respecte, no hi ha confiança, no hi ha relació. Es nomes qüestió de temps, serà Mas o un altre pero serà.

#27 Gongylus, Girona, 21/03/2013 - 21:55

L'Estat espanyol vol dur Catalunya al col·lapse total. La independència és la solució.

#26 jordi, bvn, 21/03/2013 - 19:14

que booo a veure si d'un cop us doneiu conte que CATALUNYA MAI SERA INDEPENDENT , PERQUE LA MAJORIA NO VOLEU DEIXA DE SER ESPANYOLLLS,.i a sobre si els que ho heu de aconseguir sou mes lladres que els del pp.. aneu apanyats

#25 BEJOTA, BCN, 21/03/2013 - 18:02

Mas enfonsant-se irremissiblement
La imputació definitiva d?Oriol Pujol empitjora el panorama intern de CDC, ja ben malmès. Una font de CDC, de la mitja dotzena de les usades per escriure aquesta crònica, em deia, poc abans: ?Estem al final de l?aventura sobiranista d?Artur Mas".

#25.1 Olga, Barcelona, 21/03/2013 - 18:15

Ai Bejota que nerviosos esteu preneu til·la tots aquets atacs millora l'Opinió Pública Internacional a favot dels Catalans.