Publicitat
Política · 15 d'Octubre de 2009. 17:16h.

La Fundació del PSC sí que ensenya els convenis

La Rafael Campalans 'repta' Mas després que aquest hagi criticat la seva relació amb Caixa Catalunya

La Fundació del PSC sí que ensenya els convenis

Isidre Molas, president de la Fundació Rafael Campalans, amb Manuela de Madre

La Fundació Rafael Campalans, vinculada al PSC, ha fet públic el seu conveni amb Caixa Catalunya després que el líder de CiU, Artur Mas, hagi dit, parlant sobre el cas del Palau de la Música, que "també es podria plantejar l’ètica que l’obra social de la Caixa Catalunya ajudi la Fundació Campalans del PSC".

"En el seu intent de defugir responsabilitats i de confondre l’opinió pública", diu un comunicat de la Fundació Campalans, "Artur Mas ha intentat barrejar les encara no explicades relacions entre la Fundació Trias Fargas i el Sr. Millet amb el conveni subscrit entre la Fundació Rafael Campalans i l'obra social Caixa Catalunya pel manteniment de l’Arxiu Històric del socialisme català que la Fundació Rafael Campalans conserva".

S'afegeix que "per contribuir a la màxima transparència de la nostra Fundació hem cregut convenient posar a disposició dels mitjans de comunicació el mencionat conveni. La Fundació Rafael Campalans es posa a disposició dels mitjans de comunicació per aclarir qualsevol qüestió relativa al finançament de la Fundació i a aquest conveni en particular".

Text del conveni.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 josep, Sabadell, 16/10/2009 - 10:18

Una cosa és que sigui legal i una altra és que sigui ètic. (Ai! no sé d'on ho he tret això!!)

#5 pilar, Vila de Cans, 15/10/2009 - 22:05

Es clar que a la Caixa Catalunya no li surten els contes

#4 Jesus, Barcelona, 15/10/2009 - 20:34

¿Lo de la Trías Fargas es como lo del 3% o con menos corrupción? Con estos de Convergencia nunca se sabe. Oriol Pujol, ese es el hombre ... qué porte, qué elegancia!

#3 Kim, hospi, 15/10/2009 - 19:50

Pero si la Rafa Capalans es financia amb diners de caixa catalunya (dirigida pel narciso sierra) i amb diners publics (subvencions naturalment), els sociates no tenen vergonya.

#2 Jordi, Barcelona, 15/10/2009 - 18:37

L'obra social de Caixa Catalunya ha de subvencionar el PSC? Quina tasca "social" fa el PSC? Ah, sí, repartir informes entre els amics...