Política · 14 de Maig de 2017. 15:12h.

La futura República Catalana donarà papers per tothom

El senador indi d’ERC, Robert Masih, diu que “tindrà una manera d'acollir diferent a la del Regne d'Espanya"

La futura República Catalana donarà papers per tothom

Robert Masih

El senador d'ERC, Robert Masih, ha dit durant un acte de l’ANC a la Barceloneta, que “la nova república Catalana tindrà una manera d'acollir i integrar els seus nous ciutadans molt diferent a la del Regne d'Espanya".

Masih ha explicat que “a Almeria, en un examen, a una persona li van preguntar com es deia la dona de Mariano Rajoy. Un immigrant no va poder respondre i li van rebutjar la sol·licitud".

“El govern espanyol no respecta la nostra feina, ni les nostres lleis, ni les nostres institucions. La nova república Catalana tindrà una manera d'acollir i integrar els seus nous ciutadans molt diferent a la del Regne d'Espanya".

Masih ha  afegit que "Catalunya és un país d'acollida, i dona la benvinguda a tothom que vulgui sumar-se a la construcció d'una societat catalana pròspera, lliure i respectuosa amb la diversitat".

"Els catalans han de decidir el seu futur a les urnes, no es pot posar límits a la democràcia, per moltes querelles o amenaces de l'Estat espanyol, la democràcia sempre guanya”, ha sentenciat.

52 Comentaris

Publicitat
#45 Alejandro, Barcelona, 16/05/2017 - 08:18

Luego salen a decirnos que "no los estigmaticemos" XD, si son ellos, los que fomentan el rechazo de los ciudadanos con estas declaraciones. Son tan irresponsables que la cagan cada vez que abren la boca por no pararse a pensar, a elaborar lo que van a decir ,ni en las repercusiones.¡Irresponsables!!

#44 emprenyat, Barcelona, 16/05/2017 - 01:32

Quant tot això s'acabi els psiquiatras no donaran abast!

#43 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 15/05/2017 - 18:23

Si els converteixen molt ràpidament, abans que s'adonin on son, potser els donarà temps de rebelar-los contra el sistema i llavors, si no son captats per l'ISIS, fer-los independentistes. Un risc massa gran, propi de gent desesperada.

#42 People vs Muhammad, Vic , 15/05/2017 - 15:58

La unica forma de esquivar la justicia ---y la carcel---- los de las generalitats...... es creando conflictos constantes y regalar beneficios sociales y derechos de otros.........a los musulmanes para destruir la sociedad catalana mediante el Islam..
Y los miles de ladrones politicos separatistas irse de rositas.

#41 Estos romanos están locos..., Barcelona, 15/05/2017 - 14:06

¿Por qué tanto interés y a quién beneficiaría un nuevo aluvión de inmigrantes?