Publicitat
Política · 16 de Maig de 2017. 14:48h.

La Generalitat acusa l'Estat de "sabotatge" per les cues al Prat

Munté assegura que es tracta d’un “boicot premeditat” i critica “la indolència” de l’Ajuntament

La Generalitat acusa l'Estat de "sabotatge" per les cues al Prat

La portaveu del Govern, Neus Munté, en roda de premsa, ha anunciat que “arrel de la situació de col·lapse a l’Aeroport del Prat, el Govern convocarà de forma immediata el delegat de l’Estat a Catalunya, la directora de l’Aeroport de Barcelona, representants de l’Ajuntament i de la Cambra de Comerç per tal de valorar la situació de deixadesa i d’incompetència altíssima”.

“Hem valorat al Govern que estem en una situació de sabotatge i de boicot premeditat, aquest no és un incident puntual. Quinze dies després no s’han pres cap de les mesures necessàries per tal d’afavorir la mobilitat de les persones i els treballadors”, ha assegurat.

Munté ha criticat que “no entenem la indolència i el silenci de l’Ajuntament de Barcelona”. “Estem disposats a defensar fins el final els interessos dels usuaris, però també dels treballadors i del sector turístic”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#19 Escèptic, Bcn, 18/05/2017 - 23:26

Ja comencem amb acusacions creuades, que es fotin a treballar tots junts i ens facilitin una mica la vida als ciutadans. Merda de polítics

#18 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 17/05/2017 - 10:56

El Prat, com Gibraltar?

#17 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 17/05/2017 - 09:38

A Barajas no passa això...?

#16 Leonidas, Santa Coloma, 17/05/2017 - 01:14

Vamos a ver, la Policia Nacional Española ¿quién la dirige? ¿Puigdemont? pues no la dirige Mariano, ¿tanto cuesta reconocer un error del Gobierno de España sin sacar el argumento del "y tu más"? Se pide perdón, se explican planes para mejorar y se buscan soluciones temporales hasta una solución definitiva, y ya está.

#15 Eduard l'hebreu, Barcelona, 16/05/2017 - 21:30

Benvolguts hispanosàurics, com us expliqueu que no hi hagi cues a Madrit-Barajas i altres aeroports realment"espanyols".És increïble com sou capaços de muntar boicots i sabotatges a una part del vostre país, que no acabeu de sentir com a propi.

#15.1 Josep, Barcelona es 1000 años más antigua que Cataluña: Colonia Iulia Augusta Faventia Paterna Barcino, 17/05/2017 - 00:12

pues mira, va a resultar que la mierda de sanidad que tenemos en Cataluña gracias al robo constante desde la Generalitat para usar el presupuesto en otros fines igual también es sabotaje, no? Catalans la Generalitat ens saboteja!!!! defensem-del sabotatge del govern secessionista!!!