Publicitat
Política · 26 de Maig de 2015. 14:52h.

La Generalitat, amb l'aigua al coll

El Govern acusa el PP d'"asfíxia financera" 48 hores després de la derrota de Trias

El portaveu del Govern i conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha acusat aquest dimarts el Govern del PP de fer “asfíxia financera” de forma “premeditada” a la Generalitat.

Homs, en l’habitual roda de premsa posterior a la reunió de l’Executiu, ha admès que la situació financera de és “extremadament delicada” i que gairebé tota l’estructura de l’Administració quedarà afectada.

“La situació de la tresoria torna a ser molt delicada aquest mes de maig. El govern espanyol ens segueix sotmetent a l’asfíxia”, ha comentat. “El Govern espanyol ens ofega financerament amb premeditació. És molt greu que es saltin la llei per asfixiar-nos”, ha insistit.

El portaveu ha lamentat també que “quan parlem amb el govern de Rajoy, la resposta és zero o ens posen querelles”. A més, ha dit que “tenen l’actitud descarada de presentar com una ajuda una cosa que és un prestec a tornar”, en referència a d’altres moments en els que la Generalitat ha rebut diners per pagar proveïdors.

“Els problemes de tresoreria afectaran tots els departaments del Govern. Serà un impacte fort”, ha insistit abans de dir, però sense concretar, que el forat és de molts milions. “Si el problema que tinguéssim fossin només d’un milió d’euros obririem capses de cava”, ha dit irònicament.

Homs, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#39 sr Pepito, Lérida, 27/05/2015 - 13:22

La Generalitat reparte 7,2 millones de euros en su medios afines . Que para las farmacias no hay?Bueno a las farmacias que les vayan dando...

#38 Carlos Gomez, Bcn, 27/05/2015 - 11:45

Manicomi 1, Espanya 0.

#37 naranjito, Zaragoza, 27/05/2015 - 11:09

¡Igualico,igualico que Corea del Norte! Enemigo exterior al que echarle todas las culpas, medios de comunicación subvencionados,grandes gastos en exibiciones marciales,pensamiento único,nula autocritica y la TV pública más cara y vergonzosa del mundo. Adeu Catalunya!

#36 jordi, ,, 27/05/2015 - 08:27

Si la Gene no sabe gestionar nuestros recursos, es mejor que lo gestione otro.

#35 ojo al dato, ajustarse el cinturon del despifarro, 27/05/2015 - 07:06

Ahora la culpa del derroche y el despilfarro ideológico, en millones de euros, en cosas que no son de uso para la convivencia para la sociedad, sino para todo lo contrario, la culpa la sigue teniendo Madrid

No despilfarre
planifica lo que se necesita de lo que no
y el dinero no faltará