Publicitat
Política · 13 de Juny de 2019. 09:33h.

La Generalitat apunta el nom dels estudiants que demanen fer la selectivitat en castellà

Ordena als professors "deixar constància en l'informe"

La Generalitat apunta el nom dels estudiants que demanen fer la selectivitat en castellà

Els professors encarregats de vigilar els exàmens de Selectivitat a Catalunya han de lliurar els exàmens en català i només lliurar-lo en castellà si l'estudiant ho sol·licita explícitament, tal com ha denunciat Impuls Ciutadà.

D'aquesta manera, en les instruccions entregades als professors, s'exigeix "repartir primer els enunciats dels exàmens en català i, en cas que algun alumne ho demani, lliurar la versió en castellà i recuperar la versió en català. Deixar constància en l'informe".

Publicitat
Publicitat

61 Comentaris

Publicitat
#27 MENTIDERS, Professor a les PAU, 15/06/2019 - 15:15

Mentiu. No hi ha tal consigna. Sou uns fanàtics. Llegiu bé: se'ns demana indicar el NÚMERO de sol·licituds de l'enunciat en castellà. Un cop dins l'aula, l'estudiant és anònim, identificat per un codi de barres. Si demana l'enunciat en castellà no sabem qui és. Quan el lliura no hi ha el nom, només el codi anònim. FEU PENA.

#26 Francesc Manresa Baró, Valls, 14/06/2019 - 17:11

I és un felicité deixarà feixar-ne constancia?. Si l'Estat, en lloc sentir fobia ho tingues com riqueza cultural i des d'una principi ho hagues normalizart com una riqueza multicultural, no donaría aquesta sensació d'analfavetisme imperialista tant intolerant. Catalunya és una Nació i te el seu propi idioma i les seves costums, i això no canv

#25 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 14/06/2019 - 00:16

Cuando lo dices les jode que lo digas, pero es la verdad: los que "gobiernan" la Degene son unos putos nazis.

#24 Marti , Palafrugell, 13/06/2019 - 16:55

Si puguessin ens marcarien a sang i foc.

#23 Impulso Ciudadano, Barcelona, 13/06/2019 - 15:25

La nostra asociació voldria fer constar que enlloc hem manifestat que es prengui nota dels noms dels alumnes que demanen la prova en català. El que hem denunciat és que es pren nota com a incidència del número d'examens que es donen en castellà a cada grup d'alumnes examinats.

#23.1 Professor a les PAU, Aquesta puntualització us honora sobre la merda d'e-noticies, 15/06/2019 - 15:18

Amb vosaltres hi ha més possibilitats d'entesa que amb el supervivent grogista del Rius. Amb gentola com ell mai serem una societat avançada. Algú hi veu diferències amb el sectarisme del Pujol o el Macià Alavedra?